0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

5 modele de genti de dama care nu se vor demoda niciodata

Gentile de dama sunt accesorii indispensabile oricarei femei, dar au un mare defect, unele dintre ele se demodeaza repede. Exista totusi cateva modele de genti de dama din piele care sunt atemporale, isi pastreaza aspectul modern si revin in moda mereu reinventate si cu noi detalii creative.

Investeste in aceste 5 stiluri de genti de dama trendy, care vor fi mereu in tendinte si care te vor ajuta sa ai un look spectaculos de fiecare data.

More

 

Geanta de shopping – cel mai practic accesoriu al femeii moderne

Pentru femeia moderna este o adevarata provocare sa reuseasca sa imbine utilul cu frumosul, geanta de dama devenind mai mult decat un simplu accesoriu. Pentru a veni in sprijinul femeii moderne, designerii au creat geanta de shopping, care a devenit in scurt timp indispensabila pentru femeile din intreaga lume.

Mult indragita shopper bag demonstreaza ca este un accesoriu esential in garderoba femeilor contemporane active, rezistand de-a lungul timpului in fata tuturor schimbarilor care au avut loc in moda.

Geanta de shopping este atat de iubita datorita faptului ca este o geanta extrem de practica, fiind incapatoare, dar, in acelasi timp si eleganta, ajutandu-te sa ai tot timpul tinute impecabile.

More

 

5 modele de genti de piele pe care orice femeie trebuie sa le detina

Indiferent de stilul pe care il adopti sau de anotimp, exista cateva modele de genti de piele pe care trebuie sa le detii pentru a-ti putea construi tinutele pe care ti le doresti fara prea mult efort.

Aceste 5 modele de genti de dama pe care designerii ne recomanda sa le avem in garderoba, pot fi purtate întregul an, indiferent de sezon si le poti asorta la mai multe tinute, de la cele casual, pana la cele mai elegante si rafinate.

More

 

Genti de voyage din piele pentru vacante de vis

Toti asteptam cu nerabdare concediul de vara si dupa ce am pus la punct toate detaliile legate de vacanta in care vom merge, urmatorul pas este bagajul. Pentru multe persoane cel mai dificil lucru este sa aleaga ce va contine bagajul, insa pentru multi adevarata problema o reprezinta geanta de voyage in care sa isi depoziteze toate lucrurile necesare in vacanta.

More

 

Trend alert - asortarea gentii de dama cu ochelarii de soare

Moda si trendurile pe care aceasta le dicteaza se schimba cu o viteza ametitoare. Unul dintre cele mai controversate trenduri este cel conform caruia trebuie sa asortezi geanta de dama cu ochelarii de soare.

In timp ce anumiti designeri spun ca este doar un mit sau o simpla optiune, alti designeri definesc aceasta asortare ca fiind o regula obligatorie de stil.

More

 

Genti de mana pentru tinute elegante si rafinate

Gentile de mana se numara printre cele mai elegante si rafinate accesorii, motiv pentru care in fiecare an aceste genti se regasesc in tendinte.

Fiind unul dintre cele mai iubite modele de genti de dama, designerii ne incanta in fiecare an cu o multime de modele, forme, culori si stiluri de genti de mana.

Atat designerii, cat si stilistii spun ca de multe ori puterea acestui accesoriu este subestimata, ceea ce este foarte gresit, caci geanta este elementul cheie din multimea de accesorii pe care le detii. Aceasta spune multe despre tine, despre personalitatea ta, despre gusturile tale si despre stilul pe care il adopti.

More