0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Genti de mana pentru tinute elegante si rafinate

 

Gentile de mana se numara printre cele mai elegante si rafinate accesorii, motiv pentru care in fiecare an aceste genti se regasesc in tendinte.

Fiind unul dintre cele mai iubite modele de genti de dama, designerii ne incanta in fiecare an cu o multime de modele, forme, culori si stiluri de genti de mana.

Atat designerii, cat si stilistii spun ca de multe ori puterea acestui accesoriu este subestimata, ceea ce este foarte gresit, caci geanta este elementul cheie din multimea de accesorii pe care le detii. Aceasta spune multe despre tine, despre personalitatea ta, despre gusturile tale si despre stilul pe care il adopti.

Cum geanta de dama este cea mai buna prietena a unei femei, nu trebuie sa faci rabat de la calitate, asadar cumpara-ti o geanta de piele. Aceasta va fi tot timpul in tendinte, si va rezista mult timp in garderoba ta, mai ales daca o vei ingriji corespunzator.

Gentile de mana au doar manere scurte tocmai pentru a putea fi purtate in mana. Aceste accesorii au scopul atat de a scoate din anonimat orice tinuta, cat si sa fie suficient de incapatoare pentru obiectele de care ai nevoie zilnic.

Stilistii afirma ca o femeie care isi poarta geanta in mana, pe incheietura mainii, este o doamna cu stil si rafinament, ceea ce a dus si mai mult la succesul acestei genti, aceasta numarandu-se printre accesoriile preferate ale femeilor.

Wild Inga iti recomanda gentile de mana Kelly, genti de piele cu efect croco. Geanta din piele texturata are interiorul confectionat 100% din piele, fiind prevazuta cu un maner detasabil si in partea frontala cu un accesoriu metalic.

Aceasta se potriveste atat la tinutele office, cat si la cele casual si este disponibila in mai multe culori de la clasicul negru, pana la bleu, corai sau albastru denim.

Profita de finisajele sale rafinate si foloseste-o pentru a-ti acesoriza tinutele office sau poart-o la evenimente importante pentru a fi complimentata pentru eleganta si rafinamentul pe care le emani.

O alta geanta de mana pe care trebuie sa o ai este geanta din piele Greta, care are interiorul confectionat 100% din piele premium. Este o geanta de dama de dimensiune medie si este disponibila in cinci nuante luxuriante, de la negru, pana la baby blue, bleumarin, burgundy sau cipria.

Pentru tinutele de zi, geanta de piele Vivien este indispensabila, fiind foarte practica si incapatoare. Datorita designului sau inedit, acest accesoriu imbina confortul cu eleganta avand un interior format din trei buzunare, unul dintre ele fiind dotat cu un fermoar pe mijloc.

Un must have pentru garderoba ta este geanta de piele Brigitte care iti ofera o gama variata de culori cum ar fi: turcoaz, eburnean, rosu, medium orchid, negru si galben.

Confectionata atat in interior, cat si in exterior din piele naturala de cea mai buna calitate, poti purta aceasta geanta la tinutele office, aducandu- le acestora un plus de culoare si rafinament.

Un aspect foarte important este faptul ca toate aceste genti vin atat in varianta maxi, cat si in varianta mini.

Alege calitatea si unicitatea pe care le gasesti in gentile de mana din piele marca Wild Inga!

 

 

 

Published to 27 Jul 2016

Recommended Products

699.00 EUR

Turquoise Brigitte Leather Bag

The shapes with a minimalist design and the bright and special colors( turquoise, eburnean, medium orchid) make this bag a must have accessory this summer.

419.30 EUR 599.00 EUR

Fuchsia Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

509.25 EUR 679.00 EUR

Cappuccino Vivien Leather Bag

The Vivien leather bag is an essential accessory for any daily outfit. 

249.00 EUR

Kaki Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design.