0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Trend alert - asortarea gentii de dama cu ochelarii de soare

 

Moda si trendurile pe care aceasta le dicteaza se schimba cu o viteza ametitoare. Unul dintre cele mai controversate trenduri este cel conform caruia trebuie sa asortezi geanta de dama cu ochelarii de soare.

In timp ce anumiti designeri spun ca este doar un mit sau o simpla optiune, alti designeri definesc aceasta asortare ca fiind o regula obligatorie de stil.

Fie ca este un must, fie ca este doar un mit, trebuie sa recunoastem ca arata chic sa iti asortezi geanta cu ochelarii de soare, in special cand sunt atatea fashioniste celebre precum Olivia Palermo sau Anna dello Russo care au adoptat acest trend.

Sezonul ochelarilor de soare este in toi, asa ca experimenteaza aceasta tendinta alegand accesoriile in stilul care ti se potriveste.

Mare succes au asortarile cromatice subtile asa ca imbina texturi jucandu-te cu nuantele aceleasi culori si adauga in tinuta ta elemente transparente si tonuri de alb. Opteaza pentru o pereche de ochelari de soare cu rama transparenta si pentru geanta de piele Brigitte in nuanta eburnean sau culoarea fildesului, cum o numesc multi. Aceasta geanta de dama eleganta o gasesti atat in varianta maxi, cat si in varianta mini si este potrivita chiar si pentru cele mai aglomerate zile, fiind o geanta incapatoare.

Insa daca ar fi sa ne luam dupa cei care spun ca asortarea gentii de dama cu ochelarii de soare este mai mult o alegere personala decat o regula de stil, ar trebui sa te folosesti de combinatiile clasice care intotdeauna vor fi apreciate. Mizeaza pe o pereche de ochelari de soare cu un design clasic si lentile de culoare inchisa si asorteaza-i cu geanta de piele Kelly neagra. Confectionata 100% din piele si avand o textura cu efect croco, aceasta geanta iti asigura o aparitie eleganta si rafinata.

Dincolo de alegerile tale vestimentare sau de trendurile pe care le urmezi tine cont de faptul ca cea mai importanta regula de stil este sa ai atitudine si sa fii creativa in alegerile pe care le faci.

Una dintre culorile vedeta ale acestui an este rozul asa ca poti opta pentru ochelari care contin aceasta culoare si pentru geanta de piele Greta fucsia. Cu finisaje indraznete si cu interiorul confectionat din piele premium poti purta aceasta geanta la birou bucurandu-te in acest fel atat de confortul pe care ti-l ofera cat si de eleganta. Achizitioneaza si tu aceasta geanta feminina si versatila si bucura-te de tinute si aparitii elegante fara prea mult efort.

Daca esti o fire mai indrazneata, foloseste-te de accesorii in nuante de albastru intens pentru a-ti evidentia personalitatea puternica. Cele mai potrivite accesorii pentru tine sunt ochelarii de soare de tip aviator si geanta eleganta mini Lauren in editie limitata. Aceasta imbina pielea naturala cu textura luxurianta a pielii de sarpe, ceea ce o transforma intr-un accesoriu color-block foarte trendy.

Pentru zilele in care simti nevoia sa porti tinute cat mai feminine si romantice, asorteaza o pereche de ochelari de soare retro cu geanta de piele Greta in nuanta burgundy.

Adopta si tu aceste trenduri cu ajutorul gentilor din piele naturala marca Wild Inga si fii o aparitie stylish oriunde ai merge!

Published to 28 Jul 2016

Recommended Products

559.20 EUR 699.00 EUR

Eburnean Brigitte Leather Bag

The shapes with a minimalist design and the bright and special colors( turquoise, eburnean, medium orchid) make this bag a must have accessory this summer. 

434.25 EUR 579.00 EUR

Snake Turquoise Mini Lauren Limited Edition Bag

This snake skin bag in limited edition is the perfect accessory to embellish a festive outfit. 

419.30 EUR 599.00 EUR

Fuchsia Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

389.35 EUR 599.00 EUR

Bordeaux Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

224.10 EUR 249.00 EUR

Black Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design.