0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

5 modele de genti de piele pe care orice femeie trebuie sa le detina

 

Indiferent de stilul pe care il adopti sau de anotimp, exista cateva modele de genti de piele pe care trebuie sa le detii pentru a-ti putea construi tinutele pe care ti le doresti fara prea mult efort.

Aceste 5 modele de genti de dama pe care designerii ne recomanda sa le avem in garderoba, pot fi purtate întregul an, indiferent de sezon si le poti asorta la mai multe tinute, de la cele casual, pana la cele mai elegante si rafinate.

Asa cum probabil te asteptai, cea mai importanta geanta de piele pe care trebuie sa o ai neaparat in garderoba, este geanta de dama neagra clasica. Aceasta se potriveste in orice situatie, de la office la casual, de la girlish la elegant, geanta de piele neagra este obligatorie pentru orice femeie.

Wild Inga iti propune o gama variata de astfel de genti de piele, de la cele office, pana la clutch-uri, genti de shopping, sau genti de voyage.

Cu geanta de piele Greta, poti merge atat la birou, cat si la o iesire cu prietenii in oras, geanta de piele Vivien este, insa, mult mai practica, fiind conceputa special pentru tinutele de zi.

Pentru evenimentele deosebite din viata ta, poarta clutch-ul Anne sau geanta de piele Lilly, aceasta din urma fiind o geanta unica, confectionata din piele de vitel si este prevazuta cu un lant din cristale Swarovski. Ce iti poti dori mai mult de atat de la o geanta?

Geanta de umar, stil postas este o alta geanta care va fi mereu in tendinte, o poti purta pe umar, pe o parte, sau in mana, daca ii detasezi breteaua. Fie ca optezi pentru o geanta de dama neagra, fie pentru una colorata, aceasta isi va face simtita rapid utilitatea, fiind usor de asortat cu orice tinuta. Geanta de dama Natalie este cea mai buna alegere pe care o poti face, avand un design modern, cu un capac confectionat din piele de sarpe, iti transforma orice tinuta intr-una moderna si eleganta.

O geanta plic din piele colorata te va aduce mereu in centrul atenției indiferent daca o vei purta la evenimente importante sau doar la o iesire cu prietenii in oras. Disponibile intr-o gama variata de culori, clutch-urile Anne sunt confectionate din piele de cea mai buna calitate, cu efecte croco.

Geanta de shopping este perfecta atat pentru sesiunile de shopping, cat si pentru zilele aglomerate in care ai nevoie de o geanta incapatoare. O astfel de poseta de dama este geanta de shopping Mary, de dimensiuni mari, ddisponibila atat pe negru, cat si pe culori mai indraznete, cum ar fi: galben, portocaliu, roz si platina.

Ca sa te consideri o adevarata fashionista, trebuie sa ai in garderoba si geanta de mana. Achizitioneaza-ti geanta de piele Brigitte in culoarea care te reprezinta, sau una dintre gentile de dama Kelly, care iti transforma tinuta intr-una plina de rafinament. Daca vrei o geanta mai practica, alege geanta Vivien, care este perfecta pentru tinutele de zi, in care imbina confortul cu eleganta.

Daca acest top raportat la garderoba ta este incomplet, completeaza-l cu una dintre gentile de piele marca Wild Inga!

 

Published to 30 Jul 2016

Recommended Products

224.10 EUR 249.00 EUR

Black Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design. 

299.40 EUR 499.00 EUR

Yellow Mary Shopping Bag

For the moments when you want a roomy and trendy bag which you can take to shopping, we developed a new model.

336.75 EUR 449.00 EUR

Red Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

419.30 EUR 599.00 EUR

Fuchsia Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

150.00 EUR

Ankaa ivory leather Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Ankaa ivory  shoulder bag.