0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Outfit of the day cu gentile elegante Wild Inga - by Sandra Bendre

Mereu cand vine vorba despre sezonul cald, VARAAAAAA, imi vin in minte pantalonii albi, fie ca vorbesc despre jeansi, fie ca vorbesc despre o pereche de pantaloni evazati, mai eleganti, cum sunt cei pe care ii port astazi. Niciodata nu vom da gres daca alegem o pereche de pantaloni cu un croi simplu, care sa ascunda incaltamintea si care sa se aseze frumos pe corp.

More

 

Plicuri colorate din piele - rasfatul unei veri de poveste

Accesoriile potrivite pot sa transforme pe deplin un outfit, atat in sens pozitiv, cat si negativ. Incepand de la fascinantele palarii si pana la pantofi, este important sa regasesti armonia perfecta atunci cand iti accesorizei tinutele; altfel, un outfit poate sa se transforme din ceva placut intr-o aparitie de care nu iti vei dori sa iti amintesti prea curand. Exista un accesoriu care este deosebit de important atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al modei: plicurile elegante. 

More

 

Gentile elegante Wild Inga: accesoriile favorite ale vedetelor din Romania!

Este mult mai usor sa urmaresti ce haine sunt in trend intr-un anumit sezon, insa nu se poate spune acelasi lucru si despre tendintele in ceea ce priveste accesoriile. Iar gentile elegante de dama, desi intra in categoria accesoriilor, indeplinesc, de multe ori, un rol la fel de important precum hainele, pentru femeia moderna. Pentru ca posetele de dama sunt purtatoarele fragmentelor de personalitate feminina, facilitandu-ne existenta de zi cu zi. 

More

 

TREND REPORT SS16: Ce genti de dama se poarta vara aceasta?

Gentile de dama in voga in sezonul primavara-vara 2016 sunt diverse: incepand de la formele elaborate si indraznete si pana abordarile exclusiviste, avangardiste sau conservatoare ale creatorilor de moda de pe scena internationala a modei, gentile de dama se prezinta intr-o varietate fascinanta de optiuni, pentru femeia moderna.

More