0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Gentile elegante Wild Inga: accesoriile favorite ale vedetelor din Romania!

 

Daca iti place sa fii in ton cu moda, dar nu ai suficient timp la dispozitie sa rasfoiesti revistele si cataloagele de moda internationale, arunca o privire la ce mai poarta vedetele. Intotdeauna, ne vom indrepta atentia catre persoanele publice, pentru ca unul dintre rolurile indeplinite de popularitatea lor este acela de a seta noi trenduri. Orice "moda noua", asa cum ne place sa ii spunem in limbajul de zi cu zi, ajunge pentru prima data la vedete, iar gradul de apreciere din partea noastra genereaza noi tendinte pe care ulterior, le vom imprumuta. 

 

Este mult mai usor sa urmaresti ce haine sunt in trend intr-un anumit sezon, insa nu se poate spune acelasi lucru si despre tendintele in ceea ce priveste accesoriile. Iar gentile elegante de dama, desi intra in categoria accesoriilor, indeplinesc, de multe ori, un rol la fel de important precum hainele, pentru femeia moderna. Pentru ca posetele de dama sunt purtatoarele fragmentelor de personalitate feminina, facilitandu-ne existenta de zi cu zi. 

 

Pornind de la aceasta idee, am considerat ca ti-ar fi util sa stii ce genti elegante mai poarta vedetele din Romania, in aceasta vara. Cu siguranta te asteapta numeroase evenimente de la care clutch-urile sunt de nelipsit, sau pur si simplu vrei sa fii in acord cu anotimpul atunci cand iesi in oras prin accesoriile pe care le porti, ori poate vrei sa iti incanti colegele de birou cu o noua geanta eleganta office. Indiferent care sunt motivele pentru care gandul iti zboara la gentile de dama, iata cateva sugestii de la unele dintre cele mai indragite vedete din Romania:

Ilinca Vandici, indragita prezentatoare TV, prefera sa isi accesorizeze tinutele de vara cu geanta eleganta mini Lauren galbena. Confectionata integral din piele cu efect croco in exterior, si cu piele premium in tonuri de turcoaz pe interior, geanta eleganta mini imbina contrastele inedite dintre culorile de vara cu design-ul structural si texturile exotice. Practica, versatila si usor de purtat si intretinut, geanta eleganta mini Lauren este dotata cu lant de umar discret auriu, ce iti complimenteaza orice tip de tinuta. 

Raluca Rebedea Zenga  a ales o superba geanta eleganta office, cu design minimalist si culori luminoase. Dotata cu maner si curea detasabila pentru umar, geanta eleganta office Brigitte este suficient de incapatoare pentru a-ti asigura confortul de care ai nevoie atunci cand vrei sa o porti la birou sau la intalnirile de afaceri. Nuanta delicata de medium orchid si taieturile simple ii asigura o eleganta aparte, dar si un grad ridicat de versatilitate. Pielea premium nude din interior contrasteaza armonios cu exteriorul, asigurandu-i un caracter practic si feminin simultan. 

Claudia Pavel, cunoscuta si drept Cream, superba cantareata romanca, este fascinata de geanta mini Lauren albastra. Imbinand design-ul structural cu textura exotica a pielii cu efect croco si tonurile vibrante de albastru cobalt, geanta mini eleganta este accesoriul perfect pentru a completa orice tinuta de vara, incepand de la casual-chic si pana la stilul elegant. Cu piele premium pe interior, geanta eleganta mini va atreg cu siguranta atentia oriunde alegi sa o porti. 

Lasa-te inspirata de alegerile vedetelor din Romania, si poarta si tu genti elegante Wild Inga!

 

Published to 11 Jul 2016

Recommended Products

579.00 EUR

Royal Blue Mini Lauren Snake Bag

This leather bag with snakeskin in limited edition is the perfect accessory to adorn a festive look.

352.50 EUR 470.00 EUR

Yellow Mini Lauren Leather Bag

A classic accessory and yet delicate at a first glance, the Mini Lauren bag for women mixes the exotic texture of the material with croco effect, with intense shades.

439.20 EUR 549.00 EUR

Medium Orchid Mini Brigitte Leather Bag

The shapes with a minimalist design and the bright and special colors( turquoise, eburnean, medium orchid) make this bag a must have accessory this summer.