0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Outfit of the day cu gentile elegante Wild Inga - by Sandra Bendre

 

Mereu cand vine vorba despre sezonul cald, VARAAAAAA, imi vin in minte pantalonii albi, fie ca vorbesc despre jeansi, fie ca vorbesc despre o pereche de pantaloni evazati, mai eleganti, cum sunt cei pe care ii port astazi. Niciodata nu vom da gres daca alegem o pereche de pantaloni cu un croi simplu, care sa ascunda incaltamintea si care sa se aseze frumos pe corp.

 Despre pantalonii evazati si efectul lor optic de alungire a siluetei am tot povestit si chiar functioneaza. :) De cate ori nu vi s-a intamplat sa purtati o pereche de pantaloni evazati, chiar si colorati, si sa primiti complimente sau chiar sa vi se spuna ca pareti mai inalta? Mie mi se intampla mereu cand port astfel de pantaloni. 

Asta se intampla cu acele piese vestimentare sau accesorii care dau un plus de personalitate unei tinute aproape banale, piese vestimentare pe care oricare dintre noi le are in garderoba. 

Cand spun albastru royal ma gandesc la Mare, la cerul perfect senin, la vara si la cum pot accesoriza o tinuta folosind aceasta culoare de care multe dintre femei fug tocmai din considerentul care este "greu de purtat".

De data aceasta am stiut din start ca geanta Wild Inga va fi cel mai bine pusa in valoare daca o port intr-o tinuta usor feminina tocmai pentru a lasa sa iasa in evidenta textura de piele de sarpe a gentii. 

Pe mine m-a cucerit culoarea, albastrul este absolut superb iar lantul metalic pentru umar ii da un plus de eleganta, transformand geanta mini Lauren in accesoriul perfect pentru o tinuta pe care putem sa o purtam la un eveniment sau la o cina intr-un restaurant cochet. Mi-a placut si faptul ca se poate transforma usor intr-un clutch, introducand lantul metalic in interiorul gentii.

Faptul ca este din piele naturala si are detaliile minutios lucrate( apropo, pe site aveti posibilitatea sa dati zoom pe fiecare detaliu al gentii), ceea ce mi se pare foarte important mai ales cand alegem sa investim intr-un accesoriu de calitate, lucru care mi-a dat un plus de incredere si m-a cucerit.

Ce mi-a placut mie mult este faptul unele modele de genti le gasiti atat in varianta normala, dimensiune potrivita pentru gentile de zi, cat si in varianta mini, ideale pentru seara. 

Le gasiti pe toate pe wild-inga.com

'Go wild for a while'

Published to 16 Jul 2016