0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

De ce sa alegi o geanta din piele naturala

Alegerea unei genti este destul de dificila, pentru ca iti doresti ca ea sa fie incapatoare, practica si rezistenta, sa faca fata testului timpului, lucru pe care doar o geanta din piele il poate face.

O femeie isi doreste sa aiba cat mai multe genti, daca s- ar putea cate una pentru fiecare tinuta din garderoba sa. Insa, atunci cand iti cumperi o geanta, trebuie sa tii cont si de tendinte, dar si de ce este util pentru tine.

Pentru a te bucura de cat mai multe avantaje, cumpara-ti o geanta din piele, pe care o poti considera o investitie pe termen lung, chiar daca are un pret mai ridicat, pentru ca aceasta va rezista nevoilor tale si timpului.

More

 

Ce culori se mai poartă la gentile de dama in 2016

Gentile de dama sunt accesoriile indispensabile oricarei femei, si, chiar daca am trecut deja de prima jumatate a acestui an, trebuie sa fim in continuare la curent cu ultimele noutati in moda.

Ca in fiecare an, si in 2016 s-a purtat si probabil se va purta multi ani de acum inainte geanta de dama neagra, din cauza perceptiei generale conform careia negru se asorteaza la orice. Insa multi designeri considera ca aceasta idee este gresita, in special daca vorbim despre un outfit colorat, caruia o geanta dama neagra i-ar lua toata stralucirea.

More

 

Geanta de piele office- un accesoriu elegant si practic

Geanta reprezinta unul dintre accesoriile preferate ale femeilor, accesoriu care iti poate transforma radical outfitul. De la an la an, designerii ne propun alte culori, forme sau abordari, insa exista si modele de genti care sfideaza timpul, fiind apreciate indiferent de trenduri. O astfel de geanta este geanta de piele office.

More

 

Plicuri colorate din piele - pentru evenimentele speciale ale verii

Sezonul estival vine la pachet cu o multime de evenimente la care trebuie sa mergem si avem nevoie de accesorii inedite pentru a alcatui o tinuta reusita, si anume: bijuterii si o geanta plic de ocazie.

More

 

Geanta neagra - accesoriul preferat al femeilor

Geanta reprezinta un accesoriu indispensabil oricarei femei, si in topul preferintelor femeilor in materie de genti se afla geanta neagra. Principalul motiv pentru care este atat de iubit acest accesoriu este faptul ca se poate asorta usor cu orice tinuta.

 

More

 

Alege-ti gentile office in functie de stil

Fiecare femeie isi doreste sa arate perfect la locul de munca. Zi de zi, iti alegi cea mai buna tinuta office, parul tau arata perfect, pantofii se potrivesc de minune cu intregul outfit, dar... vine intrebarea: ce geanta office pot sa port astazi?

More