0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Alege-ti gentile office in functie de stil

 

Fiecare femeie isi doreste sa arate perfect la locul de munca. Zi de zi, iti alegi cea mai buna tinuta office, parul tau arata perfect, pantofii se potrivesc de minune cu intregul outfit, dar... vine intrebarea: ce geanta office pot sa port astazi?

 

O geanta de mana de zi si o geanta office pot sa reprezinte doua accesorii diferite, sau pot fi unul si acelasi lucru. Varietatea gentilor de mana office este atat de mare, incat alegerea ta poate sa se transforme intr-o reala dilema.

De aceea, cel mai bine este sa iti amintesti intotdeauna sa te raportezi la cateva culori de baza si sa iti pastrezi o imagine simpla si de efect. Wild Inga iti propune cateva sfaturi care te pot ajuta in alegerea gentilor office de mana perfecte:

Gentile office mari sunt extrem de practice mai ales pentru persoanele care obisnuiesc sa poarte multe lucruri la ele, intr-o zi obisnuita. Daca pur si simplu nu te poti desparti de cartea ta favorita pe care o citesti in metrou, de mini trusa de make up si de alte obiecte mai mult sau mai putin relevante pentru tine, gentile office maxi sunt facute special pentru tine. Sunt excelente pentru a aduce cu tine documentele pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai lasat acasa cu o seara inainte, sau pentru a-ti transporta pranzul preferat intr-un recipient mare.

Gama de genti office Vivien by Wild Inga sunt accesoriile de care ai nevoie daca te regasesti in descrierea de mai sus. Extrem de incapatoare, cu interiorul format din trei buzunare, geanta office Vivien este disponibila in patru culori interschimbabile, care iti asigura versatilitate: negru, capuccino, albastru si pale violet, si poate fi purtata atat in mana, cat si pe umar.

Gentile office cu maner sunt, de asemenea, suficient de incapatoare pentru a stoca cele mai multe dintre obiectele tale de nelipsit. Este ideala pentru momentele in care iti doresti sa ai un aspect feminin si placut, dar practic in acelasi timp. De obicei, aceste tipuri de genti sunt dreptunghiulare si iti permit sa le porti fie in mana, fie pe umar, datorita manerului de dimensiuni medii. Acest lucru va face ca tinuta ta sa arate mai elegant, pastrand, in acelasi timp, ideea generala de functionalitate.

Colectia de primavara – vara Wild Inga iti aduce, intr-o gama variata de culori vibrante, gentile office Kelly. Create din piele croco effect de cea mai inalta calitate, importata din Italia, gentile office se fac remarcate prin design-ul unic si minimalist, care, in combinatie cu culorile puternice, le transforma in accesorii inedite pentru tinutele tale smart casual sau office. Dotate cu piele in interior, gentile office Kelly sunt practice si feminine, si se vor transforma instantaneu in cele mai bune prietene ale tale.

Gentile office de tipul city bag pot sa fie purtate fie in modul traditional –adica pe umar, fie pe brat sau in mana, fie pe corp, caz in care vei avea o imagine mult mai relaxata si o alura usor casual. Purtata pe umar, geanta office de tip city bag arata mult mai sofisticat si profesional. Extrem de versatil, acest tip de geanta office este ideal daca iti doresti un accesoriu pe care sa il porti in cele mai indraznete si creative combinatii vestimentare, fie ele casual, officesau elegante.

Gama de genti office Brigitte by Wild Inga sunt disponibile in dimensiuni mini si maxi, intr-o varietate de culori care mai de care mai  impresionanta: de la clasicele alb, negru si nude, si pana la nuante color block precum albastru electric, galben sau rosu, sau la tonurile delicate de medium orchid. Confectionate integral din piele naturala de calitate superioara, atat pe interior, cat si pe exterior, gentile office Brigitte isi vor face cu usurinta loc in garderoba ta, in special daca indragesti accesoriile versatile.

Pentru fiecare femeie, exista un stil potrivit, care o reprezinta. Iar atunci cand vrei sa iti determini stilul personal, orienteaza-te asupra texturilor gentilor office care te incanta. Pentru ca locul de munca este un spatiu in care iti petreci majoritatea timpului si pentru ca iti doresti sa arati intotdeauna bine, uneori, gentile clasice pe care le regasesti la orice magazin nu mai sunt suficiente. Ai nevoie de stil si functionalitate. Aminteste-ti doar ca: daca obisnuiesti sa duci documente cu tine acasa si sa le aduci apoi la birou, gentile office mari se potrivesc pentru tine. Daca iti doresti calitate inainte de orice, atunci gentile office Wild Inga – din piele italiana, sunt accesoriile de care ai nevoie. Iar daca esti pasionata si interesata mai mult de zona fashion, atunci poti opta pentru genti office mai mici.

Pregateste-te sa te imbraci pentru succes, cu gentile office din piele de calitate superioara Wild Inga!

 

Published to 20 Jul 2016

Recommended Products

209.00 EUR

Yellow Mini Kelly Bag

The Mini Kelly leather bag in yellow hues impresses through its structural and timeless design. 

379.00 EUR

Electra Leather Bag

The Electra leather bag is an essential accessory for any daily outfit. 

319.20 EUR 399.00 EUR

Neve Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using croco embossed  leather in green shade.