0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Ce culori se mai poartă la gentile de dama in 2016

 

Gentile de dama sunt accesoriile indispensabile oricarei femei, si, cu toate ca am trecut deja de prima jumatate a acestui an, trebuie sa fim in continuare la curent cu ultimele noutati in moda.

Ca in fiecare an, si in 2016 s-a purtat si probabil se va purta multi ani de acum inainte geanta de dama neagra, din cauza perceptiei generale conform careia negru se asorteaza la orice. Insa multi designeri considera ca aceasta idee este gresita, in special daca vorbim despre un outfit colorat, caruia o geanta de dama neagra i-ar lua toata stralucirea.

Cum inca ne bucuram mai mult sau mai putin de temperaturi ridicate, iar vestimentatia noastra este compusa in special din materiale fluide, geanta de dama reuseste sa scoata in evidenta tinuta. Bineinteles ca foarte importanta este si calitatea, asa ca, pentru a exprima cat mai bine spiritul de vacanta, opteaza pentru o geanta de dama din piele colorata. Anul acesta, designerii au ales sa ne surprinda cu o gama variată de culori, cum ar fi: roz, verde, albastru, galben, si violet.

De cele mai multe ori, femeia este caracterizata prin gentile pe care le poartă, iar daca esti o femeie eleganta, delicata si feminina, geanta de dama roz este cea care ti se potriveste. Wild Inga iti propune sa porti clutch-ul din piele naturala Anne, o geanta plic eleganta care se potriveste atat unei tinute de zi, cat si uneia de seara. Iar daca ai nevoie de o geanta de dama cat mai incapatoare, geanta de dama shopper Mary este ideala, atât pentru sesiunile de shopping, cat si pentru activitatile zilnice. O gasesti disponibila in mai multe nuante, de la clasicul negru, pana la platina, corai, galben si, bineinteles, roz.

Mergi mai departe de atat, si indrazneste sa porti o geanta roz cu o tinuta office.

Geanta de dama verde o poti purta in orice anotimp, un astfel de exemplu fiind clutch-ul Anne verde, care datorita simplitatii si elegantei se adapteaza usor oricarei tinute.

Cand vorbim despre genti de dama albastre, Wild Inga iti propune două modele de genti dama din piele premium, care iti vor completa perfect  orice tinuta - atat una casual, cat si una office. Geanta de piele Vivien albastra, are atat maner pentru a putea sa o porti in mana, cat si o bareta ca sa o porti pe umar. In schimb, daca vrei sa adopti un look mai romantic, poarta geanta Lauren Flowers, o geanta de piele eleganta, care datorita celor trei flori colorate pe care le are aplicate, aduce o pata de culoare in tinuta ta.

Culoarea galben este purtata de destul de putine persoane, fiind considerata de majoritatea mai mult decat o culoare indrazneata. Insa Wild Inga este atat de indrazneata incat iti propune mai multe modele de genti de dama galbene, cum ar fi geanta de piele cu efect croco Lauren si geanta de piele office Brigitte, ambele genti având atat varianta maxi, cat si o varianta mini. Desi e o culoare atat de controversata, poarta la birou geanta de piele office galbena si cu siguranta vei sparge monotonia tinutelor office.

Fii la fel de indrazneata si cand mergi la cumparaturi purtand geanta shopping din piele Mary, o geanta incapatoare, dar in acelasi timp trendy.

Ultima culoare propusa de designeri, violet, o gasesti la geanta de zi Vivien, o geanta simpla si eleganta pe care trebuie sa o ai, pe care o poti asorta usor la orice tinuta de zi.

Intra pe Wild Inga si gaseste-ti culoarea preferata la geanta de dama din piele care te va insoti peste tot.

Published to 25 Jul 2016

Recommended Products

509.25 EUR 679.00 EUR

Blue Vivien Leather Bag

The Vivien leather bag is an essential accessory for any daily outfit. Roomy, feminine and modern, this day bag has an interior composed from three pockets, one of which is equipped with a zipper in the middle.

376.35 EUR 579.00 EUR

Lauren Bag with Flowers

Add a splash of color and romance to your outfit with the elegant Lauren leather bag. Made from a premium high quality leather, with a structural design, this blue bag for women has a handle bag and a gold chain which ensures comfort and versatility. 

299.40 EUR 499.00 EUR

Pink Mary Shopping Bag

For the moments when you want a roomy and trendy bag which you can take to shopping, we developed a new model.

379.00 EUR

Electra Leather Bag

The Electra leather bag is an essential accessory for any daily outfit. 

449.00 EUR

Green Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

517.50 EUR 690.00 EUR

Yellow Lauren Croco Effect Leather Bag

With a structural design, the Lauren bags for women mix the exotic texture of the fabrics with croco effect, with the intense yellow color. 

559.20 EUR 699.00 EUR

Yellow Brigitte Leather Bag

Cheer your office outfits with a classic accessory: the Brigitte shoulder bag in a vibrant combination of yellow and cappuccino, made 100% of natural leather, both outside and inside.