0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

natalie-crossbody-bag
Hot trend: Gentile din piele purtate in stil postas sau cross-body

Am vorbit in articolele precedente despre culorile, dar si despre anumite modele care sunt in voga in acest sezon. Un astfel de model este geanta de piele prevazuta cu o curea suficient de lunga, astfel incat aceasta sa poata fi purtata in diagonala, in stil postas.

More

 

genti-piele-handmade-wild-inga
De ce sa alegi gentile din piele naturala handmade?

Gentile din piele Wild Inga sunt accesorii handmade fabricate din dragoste pentru tot ceea ce este frumos, din dorinta de a te vedea fericita si din dorinta noastra de a excela in acest domeniu. Alege Wild Inga pentru o experienta aparte, ce nu poate fi intrecuta de produse de serie.

More

 

geanta-de-dama-piele-greta-fucsia
Hot trend: Gentile de dama in culori intense –Fucsia

Gentile de dama in culori intense au capacitatea de a ne scoate in evidenta o anumita tinuta si redau o stare de jovialitate acesteia. Alege gentile de piele Wild Inga confectionate manual din cele mai bune materiale si vei obtine accesorii de vis, perfecte pentru orice tip de tinuta sau stil vestimentar. In aceasta toamna, coloreaza-ti tinutele cu o geanta in superba culoare fucsia si atrage privirile tuturor! 

More

 

geanta-eleganta-Lilly-cipria
Geanta de piele eleganta Lilly- un plus de confort si rafinament

Exista o serie de modele de genti elegante din piele, pe care orice femeie ar trebui sa le aiba, la un moment dat, in garderoba ei. Pe langa eleganta, exista si alte atribute pe care acea geanta trebuie sa le detina, cum ar fi confortul si practicabilitatea, astfel incat geanta eleganta din piele sa fie o achizitie reusita. 

More

 

genti-piele-wild-inga-accesorii
Classy Combo: Cum iti asortezi gentile din piele cu bijuteriile tale

La fel ca si gentile din piele, bijuteriile sunt un accesoriu important, care te ajuta in obtinerea tinutei de vis, pentru birou, iesiri sau evenimente speciale. Tocmai de aceea este important sa stii care sunt cele mai bune combinatii intre aceste doua accesorii si cum poti sa iti asortezi gentile din piele Wild Inga cu bijuteriile pe care le ai. 

More

 

genti-piele-albastru-denim-lauren
Hot trend: Gentile de piele albastru denim

Culoarea albastru a fost indelung asociata cu nuanta preferata de baieti, dar ea inspira serenitate si calmitate, datorita faptului ca este culoarea cerului si a oceanului. Fiind o culoare placuta, care ne linisteste atunci cand o privim, este important si benefic sa avem si accesorii in aceasta nuanta, iar gentile din piele in nuanta de albastru denim marca Wild Inga sunt perfecte in acest sens.  

More