0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Geanta din piele Wild Inga- cadoul ideal de sub brad

Ne mai despart doar cateva zile de asteptata sarbatoare a Craciunului, iar acum incepe adevarata goana dupa cadouri. Magazinele sunt pline de oameni care sunt in cautarea cadourilor ideale pentru familia si apropiatii lor. Daca aglomeratia nu te incanta, dar vrei ca anul acesta sa faci sau sa primesti cele mai frumoase cadouri, atunci Wild Inga a gasit solutia perfecta pentru tine: o geanta de dama, din piele pe care sa o comanzi online, fara a mai trece prin experienta frustranta de a sta zeci de minute la coada in magazine.

More

 

Kelly leather bag- the ideal accessory for office attires

There are only a few days until the magical day of Christmas and out thoughts are flying to those moments in which we manage to leave aside all of our worries and tasks, spending time with our loved ones. Until then, you can opt for elegant outfits that you can wear to office or at other times when you need a flawless outfit. In this respect, Wild Inga is bringing to your attention an office bag, extremely versatile that can be worn with chic clothing combination, for successful appearances.

More

 

Geanta Mini Scarlett Nude- melanj de confort, feminitate si pragmatism

In momentele in care simti nevoia unei transformari, poti incepe cu garderoba ta, intrucat chiar si o mica schimbare poate avea influente majore. De exemplu, achizitionarea unei noi genti de dama, confectionata din materiale de inalta calitate, si cu tonuri practice si versatille, iti poate aduce un plus de incredere si iti poate influenta in mod pozitiv atitudinea

More

 

Top 3 qualities that we search for in a women's bag

There are plenty of reasons for a women to buy a new bag: she has to attend a special event, wants to make a nice gift to a close friend or to her mother, or simply needs a new accessory that would complete the daily outfits. Whatever the nature of the reasons, a bag for women should attract the attention of other through captivating colors, delicate and precious details incorporated into the design and a high quality of materials used in the manufacturing process.

More

 

Color Trend: Cum porti genti de dama din piele fucsia?

​Gentile de dama in nuante de fucsia sunt in voga datorita aerului excentric si nonconformist pe care il inspira celei care opteaza pentru un accesoriu in aceasta culoare.

More

 

Glam Trend: Mini Lauren Glitter- pentru o aparitie stralucitoare

O geanta de dama cu accente pretioase iti garanteaza o tinuta senzationala in orice moment alegi sa o porti. In plus, aceasta este o modalitate simpla de a-ti stiliza outfit-ul atunci cand esti in pana de idei la capitolul accesorizarii pieselor vestimentare. Pentru a dobandi o tinuta impecabila, este necesar sa stii de ce trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru accesorii stralucitoare, si cu ce nuante se potrivesc cel mai bine gentile de dama glitter.

More