0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

Lumea Wild Inga

Wild Inga reinterpreteaza eleganta si rafinamentul intr-un stil contemporan, adresandu-se femeii moderne care-si doreste sa fie admirata , nu doar pentru frumusetea ei dar mai ales pentru eleganta care o defineste.

Fiecare colectie Wild Inga acopera o varietate de creatii, incepand de la genti de zi sau de seara si pana la genti-plic (clutch-uri), toate confectionate din piele premium de o calitate exceptională si cu detalii pretioase pe care este imposibil sa nu le iubesti.

Acordand o atentie deosebita procesului de inovatie si manufactura, Wild Inga creeaza modele inedite de genti de dama imbinand designul structural cu cel minimalist.

Viziunea creativa, in combinatie cu tehnica executiei perfecte a creatiilor noastre, transforma gentile Wild Inga in accesorii inedite, care ofera femeilor o experienta, si nu un produs: la noi, ai posibilitatea de a personaliza orice model pe care ti-l punem la dispozitie cu mesaje care sa iti reflecte personalitatea. Alegand gentile Wild Inga , alegi o experiența inedita, calitate si rafinament.

Materialele atent alese, importate din Italia, detaliile pretioase care adaugă o nota sofisticata creatiilor noastre (precum lanțurile cu cristale swarovski sau tintele cu perle, pentru gentile de seara), in combinatie cu nota de rafinament oferita de interioarele cu piele si execuția perfecta, transforma accesoriile Wild Inga in povești despre lux, calitate, eleganta si feminitate.

Unul dintre obiectivele brandului este reprezentat de participarea la targurile internationale de moda, unde urmarim sa impartasim experiența creațiilor desavarsite, pentru femeia moderna, cu ceilalti creatori de moda din lume.

Vino alaturi de noi intr-o calatorie care spune povestea pasiunii pentru frumos, arta si eleganta, oferind experiențe intense si inedite femeilor moderne care indragesc moda si care stiu ca o geanta este un accesoriu care poarta povesti despre personalitatea noastra.

 

Testimonials