0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

Articole

Cum ne alegem si organizam geanta de zi, pentru eficienta maxima?

Pe langa faptul ca gentile de dama constituie un accesoriu cu implicatii de ordin estetic pentru tinutele noastre - indiferent de stilul acestora -, unul dintre principalele motive pentru care purtam posetele din piele in aproape fiecare activitate din viata noastra este reprezentata de faptul ca ele sunt extrem de eficiente si practice.

Mai Mult

 

Cum accesorizam o geanta office din piele in nuante de verde inchis?

Pe langa utilitatea practica pe care o geanta de piele ne-o ofera, mai suntem atente la cateva detalii atunci cand suntem puse in fata situatiei de a alege un nou model cu care sa ne imbogatim colectia de accesorii feminine. Iar unul dintre cele mai importante astfel de detalii este reprezentat de culoarea posetei noastre din piele.

Mai Mult

 

Gentile de piele pe care toata lumea le va purta in aceasta toamna

Daca exista un accesoriu pe care ne-am obisnuit sa il reinnoim in fiecare toamna, atunci acela este reprezentat de geanta noastra din piele. Simplul gand la un accesoriu nou pe care il putem folosi pentru a purta cu noi, zi de zi, obiectele personale cele mai de pret (precum smartphone-ul, cheile de la masina sau rujul fara de care nu ne putem incepe ziua) pare sa fie la fel de promitator precum emotia primelor zile de scoala, cand indepartam eticheta unui rucsac nou.

Mai Mult

 

Genti elegante de dama cu reflexii metalice

Texturile cu reflexii metalice contureaza o noua tendinta in materie de genti de dama, pe care suntem extrem de nerabdatori sa o includem in garderobele noastre, in curand. Daca in ultimii ani am remarcat  o abundenta a articolelor vestimentare shiny, anul acesta este randul gentilor de dama cu reflexii metalice sa isi spuna cuvantul si sa faca impresie. 

Mai Mult

 

Genti plic de zi de seara, din piele naturala

Candva, gentile plic erau dedicate in mode exclusiv evenimentelor speciale, si erau create in asa fel incat sa se potriveasca numai cu rochii de seara; astazi, gentile plic din piele sunt mult mai versatile, le regasim intr-o multime de modele, culori si stiluri, si le putem purta la fel de bine in timpul zilei, cat si la evenimentele formale, de seara. 

Mai Mult

 

Se poarta gentile din piele de sarpe sau piele cu presaj croc

Colectiile prezentate de cei mai renumiti creatori de moda in acest sezon au reusit sa eleveze pozitionarea pe lista texturilor favorite a pielii de sarpe sau a celei cu efect croc. Acest trend de inspiratie exotica este ideal pentru a reflecta luxurianta boema care, acum, se comunica si prin intermediul gentilor de dama, nu numai al articolelor de imbracaminte sau incaltaminte. 

Mai Mult