0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00EUR

Total Comanda: 0.00EUR

Finalizare

 

Cele mai frumoase modele de genti elegante de dama

 

De multe ori, existenta reperelor, in viata noastra, reprezinta un aspect esential. Pentru ca ne ajuta sa ne delimitam de ceilalti intr-o maniera placuta, si pentru ca ne confirma unicitatea subtil, neinvaziv. In ceea ce priveste lumea modei, reperele sunt esentiale in fiecare sezon si indiferent de domeniu.

Asta, pentru ca existenta unor puncte de reper ne ofera posibilitatea de a ne raporta intr-o maniera realista la continutul noii noastre garderobe, pe de o parte; iar, pe de alta parte, pentru ca stim ce elemente sa avem in vedere atunci cand ne alegem un nou accesoriu de sezon. Astazi, fashion editorii Wild Inga ti-au pregatit un top al celor mai frumoase modele de genti elegante pe care le poti include in colectia ta personala de accesorii, mai ales in contextul perioadei pline de petreceri care va urma, in foarte scurt timp.

Genti elegante cu aplicatii pretioase din perle

Pentru orice ocazie speciala, accesoriile cu perle reprezinta un must-have, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa iesi in evidenta prin aparitii classy, indiferent de tipul de eveniment la care participi.

In acest sezon, gentile elegante cu aplicatii pretioase din perle reprezinta unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care te poti baza; noi iti recomandam modelul Lauren Nuvo, care se distinge printr-o culoare fascinanta, extrem de delicata si de feminina, dar si prin design-ul infrumusetat de decupajul romantic din zona capacului. Perlele aplicate gratios ii sporesc aerul extrem de fin si feminin, datorita caruia geanta eleganta va arata fabulos in orice outfit de ocazie.

Genti de dama cu broderii manuale cu motive florale

Broderiile sunt, si ele, extrem de populare in aceasta perioada, in special in ceea ce priveste accesoriile precum gentile de dama. De aceea, gentile din piele cu broderii florale aplicate sunt unul dintre cele mai frumoase tipuri de posete elegante pe care le poti include in garderoba ta feminina.

Cel mai important aspect legat de gentile de dama cu broderie manuala este nivelul ridicat de versatilitate pe care acestea il au. In functie de preferinte, le poti purta atat la birou, cat si la un eveniment special sau, de ce nu, in cadrul unei tinute casual-chic. Designerii Wild Inga iti recomandam geanta de dama cu broderie cu motive florale Jackie, intr-o culoare seducatoare si discreta in acelasi timp.

Tu care crezi ca sunt cele mai frumoase modele de genti elegante de dama ale acestui sezon?

 

Publicat la 10 Nov 2017

Produse Recomandate

999.00 EUR

Geanta Jackie Flowers

Un accesoriu de colectie pentru orice garderoba feminina, geanta eleganta din piele premium cu broderie manuala in stil fantasy infrumuseteaza cele mai sofisticate sau simple tinute ai alege sa porti. Geanta eleganta de dama este definita de un design structural simplu, si este imposibil de trecut cu vederea datorita broderiei prelucrate minutios, aplicate pe capacul acesteia.

579.00 EUR

Geanta Lauren Nuvo Pearls Pink

Geanta de ocazie desprinsa din paginile unui basm, cu perle aplicate, decupaje romantice si pasteluri delicate. Poate fi purtata la evenimentele speciale datorita luxuriantei pe care o inspira, si poate fi usor asortata cu orice gama cromatica.