0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

 

Ce genti de zi pot accesoriza o tinuta extravaganta

 

Fiecare femeie are un stil propriu pe care si-l creeaza in timp, in urma mai multor incercari, iar ocazional, preferintele si gusturile in materie de fashion se intersecteaza cu ultimele tendinte sau se modeleaza in functie de ele. Din acest motiv, este important ca orice persoana sa descopere stilul care il caracterizeaza, iar in functie de acesta sa isi completeze garderoba cu diverse piese vestimentare care sunt, sau nu, in trend.

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru orice fashionista este geanta de zi pentru care trebuie acordata o deosebita atentie modelului pe care il aleg atunci cand isi achizitioneaza un nou produs. Totodata, un astfel accesoriu de lux trebuie sa aiba si un rol stilistic, iar mai apoi unul practic pentru ca oricine stie ca geanta este un obiect pe care femeile il folosesc adesea pentru a-si lua cu ele lucrurile de care au nevoie incepand cu produse de make-up, chei, portfofel si terminand cu diferite acte sau carti.

genti de zi din piele

Ce modele de genti din piele alegem

Adesea ne gandim la cum am putea accesoriza o tinuta mai extravaganta, astfel incat sa nu parem exagerate, dar in acelasi timp, sa pastram aceeasi linie de stil. Wild Inga vine in ajutorul vostru cu o serie de modele de posete de zi, aflate in ultimele tendinte si care sunt confectionate din piele de inalta calitate pentru a-si pastra aspectul nou in timp, chiar daca sunt purtate foarte des. Prin urmare, daca va doriti ceva mai iesit din tipare, modelul de geanta de zi din piele Lauren Nuvo Orange si modelul de clutch Sofia Albastru Imperial sunt adaptabile oricarei tinute si astfel, reprezinta o investitie foarte buna.

Cum asortam geanta de zi

Daca alegerea unei genti de zi din piele este un prim pas, femeia moderna trebuie sa stie intotdeauna cum sa o asorteze, in ce combinatii de culori sau materiale sa o integreze, iar mai presus de atat, trebuie sa stie ca daca are atitudinea potrivita, ea va straluci. In plus, nu este de omis nici faptul ca atunci cand doriti sa achizitionati un nou model de poseta din piele, este bine sa stiti exact ceea ce va place si daca puteti asorta geanta de zi aleasa cu mai multe tinute pe care deja le aveti in dulap.

Publicat de Mihaela Titirisca
la 17 Apr 2017