0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Trend report : Ce genti de dama se poarta toamna aceasta?

 

Inceputul lunii septembrie aduce si cele mai noi tendinte in moda, in materie de genti de dama. In sezonul de toamna- iarna paleta de culori ce se regaseste in cadrul gentilor este una calda, in tonuri pamantii, combinandu-se tonurile de maro sau albastru cu cele de gri, precum si alte variatii ale acestor culori. Raman in voga culorile pastel si cele nude, acestea fiind insa mai intunecate, pentru tinutele de toamna.

Conform caselor de moda internationale, in acest sezon se poarta un stil mai barbatesc, cu sacouri si pantaloni pe nuante inchise la care se adauga o nota de feminitate prin accesoriile folosite. Rochiile, pantalonii, bluzele si gecile din piele raman in continuare in voga. Tinutele din denim, cele cu efecte metalice, cele infrumusetate cu bijuterii, paiete sau aplicatii, sunt si ele prezente pe podiumurile din afara.   

Intrucat si tinutele noastre se vor schimba odata cu noul sezon, este important sa aflam din timp ce genti din piele putem alege, pentru a ne armoniza garderoba. Cu aceasta ocazie, Wild Inga iti prezinta cele mai populare tipuri de genti din piele din aceasta toamna, pe care ar trebui sa le ai in vedere. Este important sa stii ca sezonul de toamna-iarna nu este cu mult diferit de cel de vara, distinctia fiind facuta de hainele pe care le alegem sa le purtam in aceasta perioada.

Perenitatea gentilor de piele cu maner sau a celor prevazute si cu o curea este binecunoscuta, fapt care le transforma in cele mai cautate accesorii pentru femei si in acest sezon, indiferent de marimea in care acestea se regasesc. Gentile din piele ce dispun de o curea, pot fi purtate in diagonala, tip postas sau crossbody, acest mod de a le purta fiind extrem de popular in prezentarile de moda ale designerilor celebri.

Gentile cu textura inedita, precum piele de sarpe, efect croco sau gentile din piele metalizate raman in continuare in randul preferintelor femeilor datorita faptului ca acestea confera o nota excentrica si stilata intregii tale tinute.

O alta categorie preferata toamna aceasta este cea a gentilor de voyage. Comode, practice si incapatoare, aceste tipuri de genti sunt la moda si folosite nu doar atunci cand pleci in concediu sau in calatorii, ci se pot adapta si stilului tau zilnic.

Gentile din piele cu imprimeuri elegante, aplicatii florale sau a diferitelor bijuterii pot fi purtate si toamna aceasta, aducand splendoare si eleganta tinutelor sumbre. Perfecte pentru birou sau pentru un look chic, acestea  pot fi purtate si la evenimente speciale, unde frumusetea lor va atrage privirile tuturor.

Sa nu te surprinda faptul ca gentile plic raman si in aceasta toamna la moda. Pentru zilele mai calduroase de toamna, iti propunem un clutch pe care sa il porti atat seara, la evenimente speciale, cat si ziua, pentru un look mai rafinat. De asemenea, poti sa iti diversifici stilul cu un clutch colorblock, acesta fiind un accesoriu trendy si extravagant.

Varietatea gentilor de dama Wild Inga, din piele naturala de cea mai buna calitate, iti permite sa alegi modelul pe care il preferi, potrivit stilului tau. Ce geanta din piele ti se potriveste pentru toamna aceasta?

 

 

 

Published to 01 Sep 2016