0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Geanta supradimensionata cu maner ramane in trend si anul acesta: cum o porti?

 

In acest sezon au revenit in trend gentile supradimensionate cu maner, fiind foarte incapatoare, practice dar in acelasi timp trendy. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa ai cel putin un model de astfel de geanta de dama in garderoba.

Alege un model de geanta incapatoare, pe care sa o poti purta atat la birou, cat si la shopping sau la plimbarile in parc, iar practicitatea pe care ti-o ofera o transforma in accesoriul perfect chiar si pentru sala de fitness. Fie optezi pentru varianta uni in culori si nuante cat mai intense, fie alege sa porti un model care sa contina un print colorat.

Indiferent pentru ce ai opta, trebuie sa tii cont ca alegerea ta sa se potriveasca atat tinutelor tale actuale, cat si celor din sezonul urmator. Pana si vedetele au ramas fidele acestui tip de poseta inca de anul trecut si cel mai des o poarta la tinutele casual sau elegante.

In functie de modelul pe care l-ai ales, poti asorta geanta supradimensionata atat la tinutele casual, cat si la cele elegante. Ca sa iti fie cat mai usor, opteaza pentru una cat mai simpla pe care sa o poti purta peste tot, indiferent de outfiturile tale.

Wild Inga iti propune genti supradimensionate, care impresioneaza prin design, imprimeuri si culori care iti vor scoate din anonimat tinutele. Iata cateva modele de posete mari pe care Wild Inga le-a creat pentru tine.

Extrem de chic si de versatila, geanta de mana Brigitte este alegerea perfecta pentru orice fashionista, fiind confectionata 100% din piele naturala de cea mai buna calitate. Pe langa asta, trebuie sa tii cont si de versatilitatea ei, putand sa o porti atat la tinutele office, cat si la cele casual si o gasesti diponibila in mai multe nuante superbe, cum ar fi rosu, galben, negru cu imprimeu, turcoaz sau eburnean. O nuanta pe care o poti asorta usor la orice tinuta este medium orchid, de aceea este indicat sa o ai in garderoba.

O alta poseta de piele la fel de calitativa este si geanta de piele Greta, care este disponibila in patru nuante: negru, bordeaux, fucsia si baby blue. Include aceasta geanta intr-o tinuta  all white, office, care se poarta anul acesta si vei obtine o aparitie mai mult decat eleganta.

Daca ne referim strict la tinutele de zi, cea mai potrivita alegere pe care o poti face este geanta de zi Vivien, intr-una dintre cele patru nuante ale sale, negru, albastru, capuccino sau violet pal. Fie ca optezi pentru un costum deux piece, fie ca porti o rochie de tipul A-line, aceasta geanta de dama iti va oferi confortul, dar in acelasi timp si eleganta de care ai nevoie.

Care dintre aceste genti de piele supradimensionate marca Wild Inga ti se par potrivite pentru stilul tau?

Published to 16 Aug 2016

Recommended Products

559.20 EUR 699.00 EUR

Yellow Brigitte Leather Bag

Cheer your office outfits with a classic accessory: the Brigitte shoulder bag in a vibrant combination of yellow and cappuccino, made 100% of natural leather, both outside and inside.

389.35 EUR 599.00 EUR

Bordeaux Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

509.25 EUR 679.00 EUR

Blue Vivien Leather Bag

The Vivien leather bag is an essential accessory for any daily outfit. Roomy, feminine and modern, this day bag has an interior composed from three pockets, one of which is equipped with a zipper in the middle.