0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

5 sfaturi esentiale pentru intretinerea gentii din piele

 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie trebuie sa le faca pentru garderoba sa este sa investeasca in accesoriile sale, iar asta presupune printre multe altele si investirea intr-o geanta de piele.

Gentile din piele trebuie sa fie tratate cu grija atat pentru calitatea lor, dar si pentru faptul ca de cele mai multe ori, ele sunt o adevarata investitie. Aceste accesorii sunt obiecte speciale a caror intretinere este extrem de importanta pentru a avea o durata de viata cat mai mare.

Dupa ce ai facut aceste investitii urmatorul pas este sa ai grija sa pastrezi aceste accesorii in conditii cat mai bune pentru o perioada lunga de timp. De aceea, Wild Inga iti vine in ajutor cu 5 sfaturi esentiale pentru a-ti intretine asa cum se cuvine geanta de piele.

1. Foloseste pentru curatarea gentilor din piele o lotiune speciala pe care o poti gasi in mai toate magazinele de profil. Aceste solutii curata geanta dar in acelasi timp o si protejeaza de agenti daunatori precum ploaia, soare, umezeala, vant sau praf. De preferat ar fi sa cureti geanta si pe interior pentru ca acolo se aduna cel mai mult microbii si praful.

2. Daca din diverse motive ti s-a udat geanta, las-o sa se usuce la temperatura camerei. Daca vei incerca sa o usuci mai repede exista riscul sa ramana patata. Pentru pete care sunt mai greu de scos mergi direct la o curatatorie profesionala unde se folosesc produse de ingrijire speciale.

3. Evita sa tii obiecte grele in geanta! In cazul multor femei exista tendinta de a cara multe lucruri in geanta de dama, ceea ce de cele mai multe ori poate face ca geanta sa isi schimbe forma din cauza ca pielea se poate intinde.

4. Tine cat mai departe de geanta parfumul si fixativul!

5. Depoziteaza geanta de piele in saculeti din bumbac sau panza, iar daca are manere metalice sa le infasori separat deoarece partile metalice pot lasa urme vizibile asupra pielii, ceea ce reduce din rafinamentul gentii. Sacul din bumbac acționează ca un scut împotriva agentilor care o pot degrada, ajutand-o astfel sa isi pastreze frumusetea pentru o perioada de timp cat mai indelungata.

Wild Inga a creat pentru tine o gama variata de genti de piele de cea mai buna calitate pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune accesorii in adevaratul sens al cuvantului. De la genti office, pana la genti de mana, genti de umar, genti plic, genti de shopping sau chiar genti de voyage, aceste accesorii sunt indispensabile garderobei tale si tocmai de aceea este foarte important sa tii cont de sfaturile de mai sus.

Testeaza aceste sfaturi achizitionand una dintre gentile de piele Wild Inga!

Published to 12 Aug 2016

Recommended Products

509.25 EUR 679.00 EUR

Cappuccino Vivien Leather Bag

The Vivien leather bag is an essential accessory for any daily outfit. 

314.30 EUR 449.00 EUR

Cipria Kate Clutch

The perfect accessory for any outfit, the Kate clutch bearing the imprint of originality specific to Wild Inga’s brand, is made of textured leather carefully selected.

249.00 EUR

Kaki Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design. 

210.00 EUR

Caelli Leather Bag

Simple and also utterly elegant, the Caelli bag made from natural leather cannot miss from your favourite accessories. Combining the precious handmade accessories from Italy with  with the eternal elegance of the brown hues, the Caelli bag

is an extremely versatile and precious accessory which you will love from the start.