0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Accesoriile din piele perfecte pentru gentile marca Wild Inga

 

La fel ca si gentile din piele naturala, accesoriile din piele  sunt elegante si durabile, ceea ce le confera un farmec aparte si o stralucire ce nu se demodeaza niciodata. Fie ca sunt bratari sau curele, acestea se integreaza in look-ul unei femei elegante, transformand-o intr-o aparitie de neuitat. Dar nu numai femeile elegante se pot bucura de accesoriile din piele Rhea. Daca preferi un look rock-chic, gothic, glam, sau romantic, atat bratara de dama cat si cureaua Rhea, din piele 100% naturala, sunt alegerea optima pentru un outfit demn de o fashionista veritabila.

Femeile care prefera un look conservator sau office, pot opta pentru o bratara de dama Rhea, acesta fiind un accesoriu unicat, din piele 100% naturala, avand incorporate perle ce intaresc rafinamentul si delicatetea acestui produs. Gentile din piele naturala marca Wild Inga, ce se pot imbina cu acest accesoriu sunt gentile de piele office mini Brigitte, disponibile in culori precum negru, rosu, galben, eburnean, medium orchid sau in degrade. De asemenea, daca esti adepta gentilor de mana, geanta de piele Vivien este perfecta pentru a completa look-ul office, iar daca preferi gentile de dimensiuni mai mici, geanta de piele cu efect croco Kelly va fi pe gustul tau.

Pentru cele dintre voi care au un stil vestimentar boho- chic, cureaua din piele naturala Rhea cu perle este cea mai buna solutie pentru un outfit pe masura asteptarilor voastre. Asortata la o rochie maxi, pantaloni din piele sau o pereche de jeansi cu talie inalta si un crop top, cureaua din piele naturala poate fi potrivita si cu o geanta de umar de tipul Natalie Lite- coral, snake sau dark blue. O alta geanta din piele perfecta pentru acest tip de look este tipul Shopping Bag Mary, cu piele Saffiano, 100% naturala.                                                                                                                                                          

Pentru cele care adopta un stil glamour, bratara Rhea din piele poate fi combinata cu un clutch Anne, fiind juxtapuse in mod proportional si avangardist doua genti de tip plic, avand efect croco, disponibile pe diverse nuante, de la corai, rosu, navy blue, nude sau negru. Clutch-ul Anne Limited Edition Pearls se contopeste cu bratara Rhea, creand un outfit pentru evenimentele  speciale din viata ta. Pentru un look simplu, dar rafinat, clutch-ul Kate se potriveste mult mai bine cu o curea neagra Rhea de piele, aceasta iesind in evident datorita simplitatii gentii plic. Designul este mai stilat si mai simplu, avand o curea detasabila si un accesoriu de tip fermoar, ce ii ofera originalitate.

Fie ca alegi o bratara Rhea din piele naturala italiana, sau optezi pentru o curea de piele cu perle, vei obtine o tinuta accesibila, rafinata, si de lunga durata, completata de gentile de dama din gama Wild Inga, din piele italiana, pentru un look de efect.  

Published to 20 Aug 2016