0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Gentile de umar - favoritele verii

 

Popularitatea genților de umăr constă în ușurința cu care ele pot fi purtate, practicabilitatea cât și eleganța acestora, care se datorează mărimii medii sau mici în care aceste genți pot fi întâlnite. Aceste avantaje au convins multe dintre femei să opteze pentru un astfel de model, mai ales dacă ținutele lor nu se încadrează unui singur stil vestimentar.

 

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, întrucât în lunile călduroase ne putem scoate din dulăpioare ținutele preferate și accesoriile colorate pe care poate am evitat să le purtăm în anotimpurile reci. Străzile devin adevărate catwalk-uri, populate de femei și adolescente dornice să își etaleze cele mai recente achiziții, în materie de modă. Tot vara, numărul festivalurilor în aer liber și al concertelor crește, fetele având o nouă posibilitate de a-și crea noi outfit-uri îndrăznețe, la care pot adăuga accesorii pe măsură, pentru un look nou, avangardist, de neuitat. Indiferent de locația în care ne aflăm, o geantă va fi mereu necesară, pentru a ne depozita anumite obiecte pe care le utilizăm în viața de zi cu zi, astfel, geanta devenind și ea un obiect indispensabil, pe care l-am integrat complet în vestimentația noastră zilnică. Pe măsură ce modelele au început să se multiplice și să se diversifice, și gusturile noastre în materie de genți au început să difere, astfel că a fost nevoie de o regândire a acestui concept, compatibil cu cerințele și nevoile femeilor de astăzi. Astfel, geanta nu mai este un simplu obiect care ne ajută să ne depozităm lucrurile, ci geanta a  devenit o parte din noi, căutând mereu noi modele care se pliază personalității noastre.

După cum am menționat, un look este desăvârșit atunci când este însoțit de o geantă care să îl completeze. Cu timpul, designerii au încercat să îmbine frumusețea unei genți de tip plic sau clutch cu pragmatismul și lejeritatea unei genți de mână sau de shopping, rezultatul fiind unul pe măsura așteptărilor lor: geanta de umăr. Acest tip de geantă a fost extrem de popular în această vară, atât pe străzile aglomerate din orașe, cât și la mare, la concerte sau la diferite festivaluri.

Popularitatea genților de umăr constă în ușurința cu care ele pot fi purtate, practicabilitatea cât și eleganța acestora, care se datorează mărimii medii sau mici în care aceste genți pot fi întâlnite. Aceste avantaje au convins multe dintre femei să opteze pentru un astfel de model, mai ales dacă ținutele lor nu se încadrează unui singur stil vestimentar.

Gențile de umăr Wild Inga pot fi purtate atât pentru a completa un stil boho- chic  sau romantic prin gențile Natalie lite-coral,dark blue sau lite coral snake, care fascinează prin designul inedit de pe capacul genții, compus din piele de șarpe, dar și prin accesoriile extrem de mari care asigura modernitatea acestui model extrem de căutat și apreciat. Printre accesoriile preferate de doamne și domnișoare, regăsim pietrele swarovski, florile aplicate și perlele, care completează o ținută elegantă, boemă sau colorată. Pentru cele dintre voi, mereu pe fugă, dar în pas cu moda, gama Wild Inga dispune și de genți de piele mini Lauren cu efect croco, în culori intense, perfecte pentru apariții de neuitat. Pentru adeptele genților de dimensiuni medii, geanta de piele Lilly este alegerea potrivită pentru a impresiona, atât la birou, cât și la evenimente speciale.

Gama cromatică a genților de umăr Wild Inga este extrem de vastă, plecând de la nuanțe precum nude, baby blue, cipria, galben și ajungând la cele precum gold, corai, fucsia, petrol, turcoaz sau negru. Diversitatea acestor nuanțe este un avantaj pentru cele care iau în considerare și o paletă de culori mai extinsă atunci când aleg să își completeze garderob,achiziționând o geantă. La aceste nuanțe se adaugă și efectul de piele croco, care conferă produselor noastre un plus de eleganță și senzualitate. Interiorul este 100% din piele naturală, iar finisajele rafinate contribuie la modernitatea și designul fabulos pe care gențile de umăr Wild Inga îl au.

La muncă sau la evenimente selecte, în oraș sau la mare, indiferent de stilul vestimentar, gențile de umăr Wild Inga sunt alegerea potrivită pentru fiecare dintre noi. 

Published to 18 Aug 2016

Recommended Products

434.25 EUR 579.00 EUR

Snake Turquoise Mini Lauren Limited Edition Bag

This snake skin bag in limited edition is the perfect accessory to embellish a festive outfit. 

419.25 EUR 645.00 EUR

Dark Blue Natalie Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Natalie shoulder bag.

150.00 EUR

Ankaa ivory leather Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Ankaa ivory  shoulder bag.

496.65 EUR 645.00 EUR

Lite Coral Natalie Elegant Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Natalie shoulder bag.