0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

geanta-dama-piele-italiana-naturala
De ce sa alegem pielea naturala italiana

Calitatea este un atribut esential pentru fiecare dintre noi atunci cand alegem sa achizitionam un produs pe care dorim sa il utilizam pentru o lunga perioada. Wild Inga isi doreste ca tu sa te poti bucura de gentile noastre de piele si tocmai de aceea calitatea acestora este la fel de importanta pentru noi, cum este si pentru tine.

More

 

geanta-voyage-piele-neagra-Marlon
Geanta de voyage din piele – Un accesoriu practic si elegant

Cand eleganta, pragmatismul si simtul aventurier se intalnesc, apare geanta de voyage din piele. Gentile de voyage nu au fost nicicand atat de stilate precum cele din marca Wild Inga, fabricate din piele naturala. 

More

 

curea-de-dama-Rhea-din-piele-naturala
Accesoriile din piele perfecte pentru gentile marca Wild Inga

Fie ca alegi o bratara Rhea din piele naturala italiana, sau optezi pentru o curea de piele cu perle, vei obtine o tinuta accesibila, rafinata, si de lunga durata, completata de gentile de dama din gama Wild Inga, din piele italiana, pentru un look de efect.

More

 

Geanta de piele Shopping Bag Mary- pentru femei moderne

Gentile de dama din piele sunt extrem de populare tocmai pentru aspectul elegant si pentru faptul ca sunt mereu la moda. Insa, fiecare femeie s-a confruntat, cel putin o data in viata, cu lipsa de spatiu din geanta sa, motiv pentru care a trebuit sa mai renunte la un obiect, sa schimbe geanta si sa regandeasca outfit-ul, lucru total neplacut, mai ales daca se afla in criza de timp.

More

 

Gentile de umar - favoritele verii

Popularitatea genților de umăr constă în ușurința cu care ele pot fi purtate, practicabilitatea cât și eleganța acestora, care se datorează mărimii medii sau mici în care aceste genți pot fi întâlnite. Aceste avantaje au convins multe dintre femei să opteze pentru un astfel de model, mai ales dacă ținutele lor nu se încadrează unui singur stil vestimentar.

More

 

Your favorite bag reveals your type of personality

The handbag is an indispensable accessory for every woman, and whose contect, shape or color reflects the personality of its wearer.

More