0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Cadoul ideal pentru Valentine's Day: o geanta de dama rosie

Daca esti barbat si inca nu te-ai hotarat asupra cadoului pe care sa il oferi iubitei sau sotiei tale sau daca esti femeie si doresti sa iti ajuti prietenul sau sotul sa aleaga un cadou perfect pentru tine, Wild Inga este solutia optima, reunind o selectie de genti in nuante bogate de rosu, cu un design simplu sau extravagant.

More

 

Cum sa iti personalizezi geanta din piele in sezonul de iarna?

Esarfele simple, colorate, cele cu imprimeuri si accesoriile de geanta din blana tip pompon sunt metoda perfecta de a scoate din rutina cotidiana look-ul gentii tale din piele. Avantajul acestora consta in faptul ca pastreaza intact modelul gentii tale clasice, fiind un accesoriu ce se poate folosi ori de cate ori simti nevoia de a aduce o nota joviala look-ului tau.

More

 

Geanta din piele Audrey- un model stilat si extem de functional

O geanta de dama cu un design practic si functional reprezinta un accesoriu indispensabil oricarei garderobe. Multe dintre femei apreciaza un astfel de model care le faciliteaza munca zilnica, reusind in acelasi timp sa le confere o tinuta completa si stilata. Pentru a putea fi purtata in orice moment, o astfel de geanta trebuie sa fie confectionata din materiale de o inalta calitate, avand un design simplu, dar elegant, ce se regaseste intr-o culoare versatila, usor de asortat cu nuantele predominante din sifonierul tau.

More

 

Clutch din piele de sarpe - Cum sa il porti alaturi de un look festiv?

Wild Inga iti propune astazi un model de geanta de dama tip plic cu o textura exotica, in nuante de maro, pe care il poti purta alaturi de cele mai rafinate piese vestimentare.

More

 

Combinatii vestimentare inedite: pulovere si genti de dama plic

In combinatie cu o geanta de dama tip plic, puloverele tricotate dobandesc un aer chic si feminin, iar daca optezi pentru un model mai lung, adaugand o pereche de cizme peste genunchi, obtii un outfit in voga si ideal pentru o seara in oras. 

More

 

Gentile Medium Lauren de dama: dimensiunea ideala pentru orice eveniment

In colectia gentilor de dama, Wild Inga a introdus recent un model de accesoriu ce se regaseste in dimensiune medie si care impresioneaza prin textura deosebita si prin varietatea culorilor bogate si vibrante. Gentile de dama Medium Lauren sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, precum pielea naturala cu efect croc si pielea italiana Nappa, iar interiorul rezistent realizat din piele naturala va reusi sa iti mentina obiectele personale in siguranta.

More