0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

MODERN CLASSIC STYLE: GENTILE DE DAMA BRIGITTE BY WILD INGA

Din gama accesoriilor de dama, gentile din piele au un loc esential in garderoba unei femei, dat fiind faptul ca ele indeplinesc atat un rol estetic, cat si un rol pragmatic. O geanta de dama este acel accesoriu de care nu poti sa te lipsesti in alcatuirea tinutelor zilnice, forma, cromatica si design-ul acestuia fiind intotdeauna in asentiment cu stilul tau vestimentar.

More

 

CADOUL PERFECT DE VALENTINE'S DAY : O GEANTA DE PIELE PERSONALIZATA

Mesaje ideale ce pot personaliza o geanta din piele cu stil

More

 

New: Gentile din piele Medium Lauren in culori captivante

Daca esti in cautarea unei genti de dama in culori inchise, dar captivante, ce se poate asorta cu o gama variata de tinute, vei fi incantata de noile modele de genti din piele in editie limitata pe care Wild Inga le-a creat pentru tine. Cu un design clasic si o textura moale, noile genti de dama Medium Lauren vor fi ideale alaturi de culorile predominante din garderoba ta.

More

 

Genti din piele pentru tinute elegante in tonuri neutre

Tinutele in nuante intermediare capata un sarm aparte daca sunt accesorizate cu o geanta de dama in tonuri mai inchise decat intreaga tinuta, intrucat se creeaza un aspect unitar. Astfel, o geanta in culori precum maro, camel sau dark chocolate devine accesoriul ideal pentru un outfit compus din tonuri de bej, alb, crem sau roz pal.

More

 

Color trend: Geanta galbena din piele si tinute in tonuri verzi

Texturile exotice si culorile incandescente vor fi intotdeauna un mijloc eficient de a-ti stiliza tinutele si de a le scoate din rutina. Alaturi de piese vestimentare in culori complementare, accesoriile de dama creeaza un contrast inedit ce impresioneaza prin vivacitatea si vibranta nuantelor ce se completeaza reciproc, chiar daca se afla la poluri opuse.

More

 

Trend alert: geanta din piele de sarpe& tinute casual chic

Iubim confortul in aceeasi masura in care iubim rafinamentul si eleganta. Insa la nivelul tinutelor noastre, este destul de dificil sa integram ambele stiluri, mai ales daca piesele noastre vestimentare se incadreaza cu strictete intr-un anumit tipar. O metoda de compromis este alegerea unei tinute confortabile, usor stilate, careia sa ii adaugam un accesoriu calitativ cepoate sa ne finiseze look-ul. O geanta de dama din piele de sarpe in nuante pastel cu un design clasic poate fi varianta optima de a asorta o tinuta lejera, dar totusi feminina.

More