0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

 

Genti de dama personalizate - cadoul perfect cu orice ocazie

 

Cauti cadoul perfect pentru tine, sau poate pentru o femeie importanta din viata ta? Nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a face cea mai inspirata decizie, pentru ca avem solutia perfecta pentru tine: gentile de dama personalizate.

Pentru o femeie, geanta reprezinta accesoriul cu care se identifica cel mai mult; de altfel, zi de zi, aceasta isi poarta secretele intr-o poseta, datorita careia reuseste sa faca fata cu brio fiecarei provocari. In acest context, ce cadou poate fi mai frumos decat o geanta de dama personalizata cu un mesaj unic, dedicat special ei, sau in combinatia de culori pe care ea si-o doreste cel mai mult?

Cu Wild Inga, ii poti darui un cadou unic, original, si de o eleganta perfecta. Hai sa vedem ce optiuni de personalizare a gentilor de dama din piele iti punem la dispozitie:

Genti elegante personalizate cu un mesaj gravat in piele premium

Un cadou care cu siguranta va starni emotii puternice, o geanta de dama personalizata cu un mesaj gravat in piele premium este acum un vis care a devenit realitate, cu Wild Inga. Poti alege orice model de geanta eleganta regasit in magazinul nostru online, si ne poti cere sa ii adaugam pe interior sau exterior - in functie de preferinte - un mesaj unic, care sa apropie poseta de cea careia ii va fi prietena de incredere in fiecare zi. Designerii nostri se vor ingriji ca aspectul gentii de dama alese sa fie absolut impecabil. Gravura in piele premium este realizata utilizand cele mai noi tehnologii disponibile in domeniu, si se executa manual, cu cea mai mare atentie, astfel incat durabilitatea sa fie maxima si calitatea estetica a accesoriului sa fie imposibil de criticat.

Posete de dama create dupa design-ul propriu

Prin intermediul cererii de personalizare disponibile pe site-ul nostru, poti sa daruiesti cea mai frumoasa poseta de dama, creata dupa propriile preferinte. Poti alege culoarea, materialul, design-ul, si inclusiv tipul de maner. Iar pentru ca procesul de personalizare sa decurga cat mai usor, ne poti trimite inclusiv o imagine similara cu modelul de geanta de dama dorit. Designerii nostri se vor ingriji sa iti livreze o experienta unica, astfel ca vei putea stabili chiar si cel mai mic detaliu in parte alaturi de noi. Mai ai vreo indoiala ca o astfel de geanta de dama nu va starni cele mai puternice emotii, atunci cand va fi daruita?

Genti din piele personalizate cu numele purtatoarei

Fiecare femeie viseaza sa detina o geanta din piele eleganta care sa o reprezinta integral prin culori, design si textura, nu-i asa? De aceea, consideram ca o poseta din piele care are gravat in piele numele purtatoarei sale reprezinta un cadou unic, care te ajuta sa iti manifesti sentimentele pentru persoana careia o vei darui. Numele sarbatoritei poate fi inscriptionat pe interior sau exterior, iar modelul poate fi unul ales de tine dintre cele deja disponibile in magazinul nostru online sau un model nou, creat la comanda.

Publicat la 13 Aug 2017