0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

Clutch Kate cipria

314.30 RON 449.00 RON

Accesoriul perfect pentru orice tinuta, clutch-ul Kate care poarta amprenta originalitatii specifice Wild Inga este confectionat din piele texturata atent selectionata.

Dimensiuni: 23x15x7 cm

Colectii: Clutch Kate

Disponibilitate: In stoc

Accesoriul perfect pentru orice tinuta, clutch-ul Kate care poarta amprenta originalitatii specifice Wild Inga este confectionat din piele texturata atent selectionata. Impresionant tocmai datorita simplitatii sale si design-ului classy, clutch-ul din piele reuseste sa completeze orice tip de tinuta atat datorita culorilor, curelei detasabile cat si accesoriului-fermoar care ii adauga o nota originala si usor casual. De calitate superioara, clutch-ul negru/ / cipria / baby blue Kate isi va face cu usurinta loc printre cele mai indragite accesorii feminine.

Produse Similare

336.75 RON 449.00 RON

Clutch Anne bleu

Simplu de purtat, clutch-ul elegant Anne se potriveste oricarei tinute feminine, fie de zi, fie de seara.

336.75 RON 449.00 RON

Clutch Anne Dark Chocolate

Simplu de purtat, clutch-ul elegant Anne se potriveste oricarei tinute feminine, fie de zi, fie de seara, indiferent de sezon. 

499.00 RON

Clutch Sofia Alb

Cu un design avangardist si unic, clutch-ul bijuterie confectionat din piele de sarpe, impresioneaza prin unicitatea sa.

499.00 RON

Clutch Sofia Brown

Cu un design avangardist si unic, clutch-ul bijuterie confectionat din piele de sarpe, impresioneaza prin unicitatea sa. Capacul in forma piramidala iti asigura un look original, iar textura exotica scoate in evidenta cele mai clasice piese vestimentare.

469.00 RON 469.00 RON

Clutch Sofia Verde

Cu un design avangardist si unic, clutch-ul bijuterie confectionat din piele Nappa de cea mai buna calitate impresioneaza prin unicitatea sa. Capacul in forma piramidala iti asigura un look original, iar textura fina a pielii italiene Nappa si nuanta de verde pastel scoate in evidenta cele mai clasice piese vestimentare.

449.00 RON

Clutch Nicole Albastru

Accesoriul perfect pentru orice tinuta, clutch-ul Nicole in nuante elegante de albastru este confectionat din piele naturala texturata, atent selectionata.