0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

 

Ce poveste stă în spatele colecției de genți elegante de damă, din sezonul de toamnă-iarnă ‘17/18?

 

Fiecare femeie este înzestrată cu grandoare, și numai ea însăși poate deschide cutia care păstrează această resursă puternică, de neprețuit. Toate personalitățile feminine iconice pe care le admirăm și le transformăm în modele de urmat expun câteva caracteristici care le conturează caracterul.

Noua colecție de genți elegante celebrează personalitățile feminine iconice

Colecția de toamnă-iarnă 2017/2018, semnată Wild Inga, transpune calitățile femeilor iconice, de succes, în modele inedite de genți de damă, pentru a celebra excelența și puterea detaliilor care schimbă percepții și poate chiar și lumea - pentru ca fiecare femeie să se poată simți cu un pas mai aproape de perfecțiune.

Gențile Wild Inga din noua colecție prin viață și dau contur acestui concept prin numele pe care fiecare dintre acestea îl poartă: inspirate din grația figurilor iconice feminine care și-au pus amprenta asupra istoriei, numele îmbracă accesoriile în haina calităților unei femei de succes.

Cum am înglobat calitățile unei femei de succes în design-ul genților din piele

Femeia iconică, în ascensiunea sa spre perfecțiune, are o atitudine pozitivă și depășește, cu succes, orice obstacol - iar gențile caracterizate de o cromatică extravagantă accentuează acest aspect; ea dă dovadă de sensibilitate și de o încăpățânare pozitivă, calitate evidențiată în cadrul colecției prin gențile care îmbină textura exotică a pielii de șarpe cu pasteluri delicate.

Femeia modernă știe, de asemenea, să își păstreze echilibrul în viață, la fel cum design-ul geometric al genților din resortul de toamnă-iarnă inspiră armonie; ea își fixează obiective, care conturează fiecare acțiune pe care o săvârșește, la fel cum detaliile metalice atent executate oferă poșetelor din piele un aspect ce inspiră încredere și perfecțiune.

Nu în ultimul rând, femeia iconică este mereu preocupată de viitor și riscă totul pentru ideile în care crede; noi am înglobat această calitate în gențile cu broderii manuale, în confecționarea cărora am investit pasiune, timp, răbdare, perseverență și atenție.

Mesajul din spatele noilor modele de genți de damă by Wild Inga

Dacă ar fi să definim resortul de toamnă-iarnă Wild Inga printr-un singur mesaj, acesta ar suna cam așa: îndrăznește să ieși din zona ta de confort astăzi, pentru ca mâine să fii învingătoare; dezvoltă-ți calitățile pe care le iubești la personalitățile feminine marcante, și vei construi ceva remarcabil în propriul tău viitor. Iar apoi, îi vei învăța pe alții să facă același lucru.

Publicat la 09 Oct 2017

Produse Recomandate

599.00 RON

Geanta Marlene Nuvo Orchid Snake

Geanta eleganta cu design structural, din piele premium in nuante de orchid, combinata cu piele de sarpe in tonuri de gri. Finisata cu accesorii metalice aurii, maner dublu si lant auriu.

529.00 RON

Geanta Cindy Galbena

Poseta eleganta din piele italiana cu insertii din piele de sarpe, tonuri de galben si gri. Este finisata cu un lant metalic auriu si un decupaj frontal romantic. Se potriveste si la tinutele de zi, dar si la cele de seara.

579.00 RON

Geanta Jackie Bleumarin

Geanta office moderna din piele italiana, in nuante de bleumarin si galben. Este finisata cu un buzunar exterior in forme geometrice si contine o bareta de umar si una de mana, fiind potrivita pentru numeroase stiluri vestimentare.

579.00 RON

Geanta Edith Fistic

Geanta moderna cu insertii laterale de piele de sarpe, in tonuri de roz fuchsia si verde crud. Finisata cu accesorii metalice contemporane, un maner din piele de sarpe verde si unul din piele simpla roz. Poate fi purtata in mana sau pe umar, alaturi de tinute office, sau casual-chic.