0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Geanta neagra - accesoriul preferat al femeilor

 

Geanta reprezinta un accesoriu indispensabil oricarei femei, si in topul preferintelor femeilor in materie de genti se afla geanta neagra. Principalul motiv pentru care este atat de iubit acest accesoriu este faptul ca se poate asorta usor cu orice tinuta.

Fie ca vorbim despre genti negre office, fie despre genti negre casual, acest accesoriu nu poate lipsi din garderoba niciunei femei, si, implicit din nicio tinuta.

Daca vrei sa iti achizitionezi o geanta neagra trebuie totusi sa tii cont de cateva aspecte cum ar fi greutatea, inaltimea sau chiar silueta, dar si stilul personal sau nevoile pe care le ai.

De obicei, o geanta este folosita la mai multe tinute asa ca ai nevoie de o geanta neagra de calitate, iar de cele mai multe ori sa gasesti o astfel de piesa poate fi o adevarata aventura. Asadar, cumpara-ti acest accesoriu asigurandu-te ca se potriveste cu piesele de baza din garderoba ta si in functie de cat de mare nevoie ai de ea, si de abia apoi poti tine cont de criteriul modei.

Pentru a nu-ti pune prea mari probleme pe aceasta tema cel mai indicat este sa alegi o geanta din piele, clasica, cu linii cat mai simpliste. Geanta de piele cu linii drepte si forma dreptunghiulara, in culori uni, si, in special neagra ramane preferata tuturor femeilor datorita versatilitatii pe care aceasta o ofera.

Geanta neagra Greta pe care Wild Inga ti-o propune este o geanta din piele naturala atat in interior, cat si in exterior care prin design-ul sau unic este un accesoriu practic care nu trebuie sa ii lipseasca femeii moderne.

Avand interiorul confectionat din piele premium, cu finisaje elegante si rafinate, geanta neagra Greta poate fi purtata cu succes atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Tinand cont ca are dimensiuni medii, este suficient de incapatoare pentru toate lucrurile de care ai nevoie si o poti purta atat pe toata durata zilei, cat si seara.

Daca esti in cautarea unei genti negre de piele elegante si incapatoare, in format standard, sau deopotriva a unei genti negre de piele mini, Wild Inga reprezinta alegerea perfecta.

 

Published to 21 Jul 2016

Recommended Products

155.00 EUR

Enif Leather Bag

The Enif leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women.