0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Color trend: Gentile din piele in culori nude

 

 

Feminitatea si delicatetea culorii nude este unul dintre principalele motive pentru care femeile aleg sa cumpere articole vestimentare, incaltaminte sau accesorii de aceasta culoare. Un alt motiv consta in faptul ca este o nuanta extrem de permisiva pe care o poti asorta cu succes oricarei tinute, fara teama de a comite o gafa vestimentara. O geanta de piele nude se pliaza oricarui tip de piele, avand un aspect extrem de placut si ingrijit.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa ai in garderoba ta o geanta de piele nude este acela ca aceasta se potriveste oricarui stil vestimentar, pornind de la tinute casual, office si casual chic, pana la tinute extravagante sau festive, avand intotdeauna un aer sofisticat si feminin. Aceasta nuanta este perfecta indiferent de categoria de varsta din care faci parte.

Wild Inga iti propune cateva genti din piele, pe diferite marimi si modele, pe aceasta nuanta, potrivite pentru stilul tau dar si pentru evenimentele la care vrei sa faci parte, intr-o tinuta completata de un astfel de accesoriu de efect.

Pentru o adolescenta sau tanara, o geanta din piele nude de tipul clutch, din gama Anne, poate accesoriza armonios o tinuta festiva, pentru evenimente importante sau te poate insoti la petreceri mai elegante, unde vrei sa ai o rochie deosebita, pe care sa o pui in valoare cu accesorii stilate. Plicul Anne este extravagant gratie juxtapunerii proportionale a doua clutchuri, acesta fiind de dimensiuni medii, cu o piele cu efect croco ce intareste originalitatea si modernitatea unui astfel de accesoriu.

Pentru doamne, o geanta de piele cu efect croco, din gama Lauren sau Mini Lauren, purtata pe umar le transforma tinuta intr-o aparitie stilata si rafinata, avand o eleganta atemporala. Combinatia de lant metalic auriu si accesoriul metalic de pe suprafata gentii Lauren sau Mini Lauren confera un aer chic tinutelor tale.

Dupa cum spuneam, culoarea nude le ofera posibilitatea femeilor sa poarte aceste accesorii si in viata de zi cu zi, nu numai la evenimente speciale sau petreceri. In combinatie cu o bluza, blugi,  tocuri stiletto si un ruj rosu, geanta Mini Lauren iti va asigura un look rafinat si deosebit, care va atrage cu siguranta atentia celorlalti. Rochiile deosebite sunt si ele puse in valoare cu un clutch Anne care ofera rafinament, dar fara a pune in umbra o rochie deosebita.

Simplitatea, rafinamentul si eleganta atemporala sunt prezente in gama gentilor din piele in culoarea nude, din gama Wild Inga. Alege o astfel de geanta de piele si te vei bucura de calitatea pielii naturale, din care sunt confectionate aceste genti, atat la interior cat si la exterior, iar textura exotica a efectului croco iti va reda jovialitatea si originalitatea. Purtate in mana sau pe umar, gentile din piele nude, au capacitatea de a iti transforma tinuta si de a-ti stiliza intregul look. Alege geanta din piele nude Lauren sau Mini Lauren pentru ocazii speciale sau desavarsirea unui look chic. Clutch-ul Anne va fi un accesoriu indispensabil garderobei tale daca esti adepta elegantei si confortului. Indiferent de stilul tau, gentile Wild Inga sunt alegerea perfecta. Ce geanta din piele nude ti se potriveste? 

Published to 11 Sep 2016

Recommended Products

349.00 EUR

Purple Marcie Clutch

Easy to wear, the elegant Marcie clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

470.00 EUR

Nude Mini Lauren Leather Bag

A classic accessory and yet delicate at a first glance, the Mini Lauren bag for women mixes the exotic texture of the material with croco effect, with intense shades.

552.00 EUR 690.00 EUR

Nude Lauren Croco Effectl Leather Bag

With a structural design, the Lauren bags for women mix the exotic texture of the fabrics with croco effect, with the intense colors.