0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

De ce sa alegi gentile din piele naturala handmade?

 

Pasiunea si dorinta de a excela in tot ceea ce intreprindem sunt calitati regasite la persoanele de succes care doresc sa isi indeplineasca obiectivele, depunand suflet, efort si daruire astfel incat acestea sa isi atinga scopul. Wild Inga s-a nascut din pasiunea pentru frumos, arta, simt estetic si dintr-un vis, aparent simplu: dorinta de a insipra femei de pretutindeni sa isi depaseasca barierele, sa nu se limiteze la tot ceea ce este conventional si sa inspire la randul lor alte femei. Poate te-ai intrebat vreoada cum poate o geanta din piele naturala fabricata manual sa inspire, in ce masura este diferita de o alta geanta si de ce sa nu alegi o geanta din piele de serie, mai ieftina?

Ai vazut vreodata un accesoriu, o geanta din piele care te-a impresionat, din care puteai citi pasiunea si maiestria cu care a fost facuta? O astfel de pasiune pentru creatie nu poate fi intalnita la produsele de serie, care servesc scopului de a fi practice, pentru a fi comercializate si vandute. La astfel de produse primeaza cantitatea si nu calitatea, fapt care poate afecta experienta clientului cu produsul respectiv. Wild Inga a inteles ca pentru ca o geanta de piele sa fie rezistenta, ea trebuie sa fie fabricata din materiale de cea mai buna calitate, de mainile experimentate ale unor oameni care isi doresc ca tu sa fii fericita cu geanta pe care ti-ai achizitionat-o, la fel de mult ca si tine.

Frumusetea gentilor de piele handmade este aceea ca fiecare geanta este unica, prin simplul fapt ca cel care a creat-o isi doreste sa atinga perfectiunea cu fiecare geanta pe care o creeaza, atentia la detalii si minutiozitatea fiind esentiale acestui proces. Fiecare geanta din piele poate fi adaptata personalitatii tale, astfel incat tu sa ai un produs unic si special, care sa te reprezinte in totalitate. Acest lucru este imposibil in cazul produselor de serie, sau in cazul unor branduri internationale.

De asemenea, fiecare geanta Wild Inga, indiferent de marimea ei si de detaliile aplicate pe suprafata acesteia, trebuie sa fie confectionata din materiale de cea mai buna calitate, cu textura fina, pentru ca acestea sa fie prelucrate cu usurinta si din care sa renasca accesoriile tale favorite. In plus, designul acestor accesorii este gandit in asa maniera incat sa nu se demodeze dupa doar un sezon, iar versatilitatea acestuia iti permite sa il porti in nenumarate ocazii, fie ele festive sau nu. O astfel de achizitie in garderoba ta reprezinta, pe termen lung, o investitie in produse de calitate, ce nu se degradeaza la fel de usor ca alte accesorii din alte materiale si care inspira rafinament si eleganta.

Iti recomandam o geanta neagra office, din piele naturala din colectia Brigitte, marca Wild Inga. Disponibila atat in marime mare, cat si in marime mica, Brigitte si Mini Brigitte sunt alegerea optima pentru o tinuta casual chic, festiva sau eleganta. Designul splendid, impreuna cu imprimeul elegant transforma aceasta geanta de piele intr-un accesoriu atemporal, versatile, indispensabil garderobei tale. Brigitte poate fi purtat si pe umar, avand manerul si cureaua detasabila confectionata din piele naturala, fiind astfel extrem de confortabila si practica. Pielea naturala se regaseste atat pe interior, cat si pe interiorul acestei gentute office incapatoare.  

Maiestria cu care este fabricata manual geanta office Brigitte se regaseste si in celelalte colectii, Wild Inga dispunand de o gama variata de genti din piele, modele si culori de care te vei indragosti iremediabil. Experienta indelungata se castiga, dar ea nu poate exista fara  daruire si pasiune. Gentile din piele Wild Inga sunt accesorii handmade fabricate din dragoste pentru tot ceea ce este frumos, din dorinta de a te vedea fericita si din dorinta noastra de a excela in acest domeniu. Alege Wild Inga pentru o experienta aparte, ce nu poate fi intrecuta de produse de serie! 

Published to 09 Sep 2016

Recommended Products

699.00 EUR 699.00 EUR

Black Brigitte Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using a leather with a stylish print. 

411.75 EUR 549.00 EUR

Black Mini Brigitte Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using a leather with a stylish print.