0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Hot trend: Gentile de dama in culori intense –Fucsia

 

Toamna aceasta, culorile intense au jucat un rol semnificativ in prezentarile de moda ale designerilor internationali, culoare fucsia inviorand colectiile acestora. Gentile de dama in culori intense au capacitatea de a ne scoate in evidenta o anumita tinuta si redau o stare de jovialitate acesteia. Este cunoscuta influenta anumitor culori asupra starii noastre, dar pot avea acelasi impact si asupra  celor cu care intram in contact in decursul zilei.  Daca doresti sa fii in tendinte dar vrei doar un accesoriu in aceasta vibranta si feminina nuanta, poti opta pentru o geanta de dama de piele fucsia.

 Anumite persoane evita sa poarte o astfel de culoare, din cauza faptului ca poate parea dificil sa gasesti o combinatie optima intre acest accesoriu si articolele vestimentare. Frumusetea acestei culori consta tocmai in abilitatea ei de a se asorta cu o gama variata de haine. Wild Inga dispune de doua modele de genti din piele in culoarea fucsia, ce pot fi purtate atat la birou, cat si in oras, la anumite petreceri sau intalniri importante.

Outfiturile potrivite pentru birou pot fi insotite cu succes de geanta din piele Greta, marca Wild Inga. Design-ul acestui accesoriu este interesant, indraznet, cu linii curate, inspirand confort si eleganta. Din punct de vedere calitativ, geanta Greta de piele este confectionata din piele naturala premium,  atat pe exterior, cat si in interior. Incapatoare si practica, gentuta din piele Greta dispune de un maner din piele si de un buzunar exterior prevazut cu fermoar. Acest frumos accesoriu in culoarea fucsia are manerul, buzunarul si partile laterale pe o nuanta de roz prafuit, aceste doua culori combinandu-se perfect pentru o tinuta de zi.  

Perfecta pentru iesirile in oras, geanta eleganta mini Lauren fucsia cu perle in editie limitata inspira incredere si feminitate prin dispunerea rafinata a perlelor pe capacul gentii. Se potriveste de minune cu o tinuta festiva, avand un lant de umar ce iti ofera posibilitate de miscare si iti asigura un look chic. Geanta eleganta Mini Lauren imbina cu success textura fina a pielii naturale cu eleganta desavarsita a perlelor, transformand acest accesoriu intr-o adevarata bijuterie a garderobei tale.

Atentia la detalii si dorinta de atingere a perfectiunii in crearea fiecarei gentute, fac din aceste accesorii  de piele confectionate manual adevarate capodopere de arta. Calitatea lor incontestabila le confera rezistenta si le asigura un aer rafinat si sofisticat, iar daca sunt intretinute corect, te poti bucura de frumusetea lor o perioada indelungata. Versatilitatea si practicabilitatea lor le transforma in cel mai adorat accesoriu al doamnelor si domnisoarelor, indispensabil garderobei lor.

Tinutele tale office vor fi mai deosebite si unice cu geanta de mana Greta pe nuanta fucsia, putand fi purtata si la intalniri de afaceri sau la restaurant. Un look de seara poate fi complimentat de o geanta mini Lauren fucsia, la care se adauga rafinamentul perlelor si eleganta lantului de umar, transformandu-ti tinuta intr-o aparitie uimitoare.

Gentile din piele Wild Inga pe culoarea fucsia pot fi purtate alaturi de haine monocromatice sau in combinatii de negru , alb, galben, nude, culori pastel precum roz prafuit sau baby blue. Indrazneste sa iesi din zona ta de confort, alegand haine si accesorii care iti dau incredere si iti pun in evidenta feminitatea. Inveselete-ti garderoba si sezonul de toamna cu alegeri indraznete de culori intense, joviale si vei obtine tinute chic. Alege gentile de piele Wild Inga confectionate manual din cele mai bune materiale si vei obtine accesorii de vis, perfecte pentru orice tip de tinuta sau stil vestimentar. In aceasta toamna, coloreaza-ti tinutele cu o geanta in superba culoare fucsia si atrage privirile tuturor!

 

 

Published to 08 Sep 2016

Recommended Products

419.30 EUR 599.00 EUR

Fuchsia Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

434.25 EUR 579.00 EUR

Pearl Fuchsia Mini Lauren Limited Edition Bag

This pearl bag in limited edition is the perfect accessory to embellish a festive outfit.