0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Hot trend: Gentile de piele albastru denim

 

Toamna aceasta, o culoare extrem de populara pe podiumurile internationale a fost albastru, precum si alte variatii ale acestei culori. Cele mai utilizate nuante au fost cele reci, calme, ce inspira putere, incredere, dar si mister. Denim-ul este un material ce nu se demodeaza, la care apelam pentru un stil mai lejer sau pentru o tinuta sic. Datorita versatilitatii sale, acest material este folosit si in cazul gentilor Wild Inga, din piele naturala, acestea fiind practice si adaptabile in functie de stilul tau.

Culoarea albastru a fost indelung asociata cu nuanta preferata de baieti, dar ea inspira serenitate si calmitate, datorita faptului ca este culoarea cerului si a oceanului. Fiind o culoare placuta, care ne linisteste atunci cand o privim, este important si benefic sa avem si accesorii in aceasta nuanta, iar gentile din piele in nuanta de albastru denim marca Wild Inga sunt perfecte in acest sens.  

In sezonul racoros de toamna se poarta gecile de piele, gecile din denim, sau trench-urile, fiind la moda acum cele extrem de lungi. La acestea, se poate adauga cu success o geanta de piele pe nuanta albastru denim, pentru o tinuta jucausa si versatila. Un alt trend in aceasta toamna este folosirea texturilor din piele exotica, astfel ca gentile din piele Wild Inga disponbile pe aceasta nuanta, sunt fabricate din piele naturala, cu efect croco, tinuta ta devenind mai eleganta si exotica, chiar si toamna.

Pentru o tinuta perfecta pentru birou incearca geanta de piele cu efect croco din colectia Kelly, prevazuta cu maner detasabil fabricat din piele naturala, la fel ca si geanta, si un accesoriu metalic in partea frontala, pentru un plus de eleganta si rafinament. Pielea cu efect croco de care se bucura aceasta geanta o face originala si unica, in comparatie cu alte genti pe nuanta de albastru denim. Acest accesoriu poate fi purtat in combinatie cu un trench lung albastru marin, negru sau bej.

In serile in care vrei sa adopti o tinuta stylish, cu blugi, pantofi cu toc si o bluza mai deosebita, Wild Inga iti recomanda un clutch Anne in albastru denim, perfect pentru o astfel de ocazie. Este usor de purtat, cu un design minimalist, rezultat din juxtapunerea proportionala a doua genti plic, ceea ce ii confera o dimensiune medie. Efectul pielii croco se regaseste si in acest clutch, tinuta ta devenind astfel deosebita si unica. O combinatie potrivita este sic ea dintre acest clutch si o geaca de piele, pe nuante inchise, la care poti adauga cizme cu toc sau pantofi cu toc, pentru un look trendy.

Poti fi eleganta cu o geanta din piele cu efect croco din colectia Lauren si Mini Lauren. Prevazuta cu un lant metalic si un accesoriu de acelasi tip, pe partea frontala, aceste genti pot complete o tinuta chic sau o tinuta classy pentru un eveniment special.  Fabricate din piele naturala, atat pe interior, cat si  pe exterior, gentile Lauren si Mini Lauren sunt extreme de confortabile si versatile pentru tinute de efect. Pot fi purtate cu fuste conice, asimetrice, pliate, drepte dar si cu pantaloni, fie din denim sau alt material.

Gentile din piele Wild Inga pe nuanta albastru denim pot fi rezumate in doua cuvinte: versatilitate si eleganta. Fii in voga cu gentile din piele din colectia Kelly, Lauren, Mini Lauren sau Anne, in functie de stilul tau sau de natura evenimentelor la care vrei sa iesi in evidenta. In plus, piele cu efect croco iti asigura un look inedit si unic, care se poate adapta cu usurinta tinutelor tale. Toamna aceasta alege albastru denim pentru gentile tale preferate Wild Inga si vei obtine un outfit trendy. 

Published to 05 Sep 2016

Recommended Products

249.00 EUR

Kaki Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Blue denim Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

376.00 EUR 470.00 EUR

Blue Denim Mini Lauren Leather Bag

A classic accessory and yet delicate at a first glance, the Baby Lauren bag for women mixes the exotic texture of the material with croco effect, with intense shades.

690.00 EUR

Blue Denim Lauren Croco Effect Leather Bag

With a structural design, the Lauren bags for women mix the exotic texture of the fabrics with croco effect, with the intense colors.