0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Gentile de piele purtate in stilul clasic si feminin

 

Doamnele si domnisoarele care adopta un stil clasic, vor opta pentru gentile de piele care nu se vor demoda niciodata, fiind de o frumusete si splendoare aparte. Perfecte pentru tinute elegante, indiferent de circumstante, aceste accesorii nu au cum sa lipseasca din garderoba unei femei care pune pret pe imaginea sa.

Delicatetea gentilor de mana din gama Wild Inga se datoreaza maiestriei cu care acestea sunt create, iar pielea naturala din care este confectionata geanta asigura o finete deosebita acesteia, fiind placuta la atingere. O astfel de geanta este cea din colectia Brigitte si mini Brigitte, perfecta pentru tinute ladylike. Atat interiorul, cat si exteriorul sunt fabricate din piele naturala, conferind o nota de lux acestui accesoriu. De asemenea, cureaua detasabila si manerul, ambele din piele, iti ofera posibilitatea de a o purta cum doresti, avand un grad de confort sporit.

Varietatea culorilor, marimilor si modelelor acestei colectii face din gentuta Brigitte si Mini Brigitte o alegere inspirata pentru orice tinuta feminina. Intrucat am vorbit despre culori, geanta de dama din piele se regaseste atat in combinatii de culori precum rosu si bej, galben si cappuccino, cat si neagra cu imprimeuri albe sau in degrade de turcoaz inchis. De asemenea, poti opta si pentru nuante deosebite si delicate precum eburnean, turcoaz sau medium orchid.   

O alta geanta din piele interesanta este cea din colectia Kelly. Exotica datorita texturii cu efect croco si nuantelor intense si vibrante in care aceasta se regaseste, geanta de mana Kelly este alegerea optima pentru femeile ce pun un accent mai mare pe accesoriile cu care isi completeaza tinutele. La fel ca si geanta Brigitte, gentuta Kelly este prevazuta cu un maner detasabil din piele si un accesoriu metalic pe partea din fata, sporindu-i aerul rafinat. Colectia Kelly dispune de nuante precum corai, bleu, negru si albastru denim, conferind tinutelor tale un aer exotic si rafinat datorita pielii cu efect croco.

Poti asorta aceste genti din piele naturala la rochii in linie A, rochii trapez sau tubulare, cu decolteu in V sau fustelor conice. De asemenea, sunt perfecte pentru costume in doua piese, pe nuante de gri, negru, maro,alb sau costumelor cu imprimeuri elegante, la care poti adauga pantofi cu varf ascutit. Perfecte atat pentru birou, cat si pentru intalniri importante sau evenimente special, gentile din piele Wild Inga din colectia Kelly si Brigitte iti vor da un aer clasic, ce nu se va demoda niciodata. Alege un model rafinat si elegant din gama gentilor de piele Wild Inga!  

Published to 04 Sep 2016