0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Cum sa asortezi gentile metalizate din piele

 

Argintii, aurii sau de platina, gentile de dama din piele au fost mereu un accesoriu de efect. Gentile din piele metalizate au revenit la moda si inca se mentin printre preferintele marilor case de moda. Motivul este unul foarte simplu: tinutele devin mai interesante si mai greu de trecut cu vederea cu ajutorul efectelor metalice.

Tendinta generala este aceea de a crede ca astfel de accesorii se potrivesc mai bine unei tinute de seara, sau la un eveniment important. Intr-o combinatie reusita, gentile metalizate pot adauga o nota de stil tinutei tale casual. Spre exemplu, daca adaugi unei tinute casual, compusa din blugi si un tricou alb, o geanta de zi cu efecte metalice, o sa obtii instant un look de impact. Trebuie sa stii cum sa iti alegi o geanta metalizata si cum sa o asortezi, astfel incat rezultatul sa fie unul deosebit.

Nu trebuie sa faci eforturi prea mari pentru a obtine o tinuta rafinata, dar stim ca poate uneori este dificil sa combini un outfit cu un accesoriu de acest tip. Tocmai de aceea Wild Inga iti sugereaza o serie de genti din piele naturala cu efecte metalice pe care sa le poti combina cu articolele tale vestimentare. 

Pentru momentele in care vrei sa adaugi o nota vesela tinutei tale casual, credem ca gentuta Shopping Bag Mary este alegerea potrivita. Incapatoare, confortabila si feminina, geanta din piele pe nuanta Platina este un accesoriu trendy care te poate ajuta in zilele aglomerate, cand ai multe activitati sau cand iti doresti sa mergi la cumparaturi. Aplicatiile florale multicolore amplasate deasupra buzunarului exterior, prevazut cu fermoar, sunt extrem de feminine si se pot asorta cu succes unei rochite maxi neagra sau unui look casual compus din blugi si un tricou pe alb sau negru. Shopping Bag Mary este captusita pe interior cu textura vesela, iar exteriorul este confectionat din piele naturala Saffiano, la fel ca si manerul negru, extrem de confortabil.

O intalnire in oras cu prietenele sau cu persoana iubita necesita un look mai rafinat si feminin. Geanta Mini Lauren Gold este perfecta pentru astfel de ocazii. Eleganta conferita de culoarea aurie, si de lantul de umar metalic, in combinatie cu un design structural, fabricat din piele naturala 100%, iti confera un aer stilat. Poti combina acest accesoriu cu o fusta neagra din material sau piele si un tricou simplu sau cu imprimeuri. Daca preferi rochitele in linie A, rochiile de tip tunica, cele drepte sau rochiile de tip camasa in nuante nude, albe sau negre, acestea  pot fi accesorizate cu usurinta cu geanta Mini Lauren Gold. Un look extrem de trendy este si cel cu blugi, camasa si tocuri, la care poti adauga accesoriul metalizat din colectia Mini Lauren.

Pentru evenimentele speciale la care vrei sa fii in centrul atentiei, iti recomandam geanta eleganta Mini Lauren Gold, in editie limitata, infrumusetata cu perle. Fabricata din piele naturala, cu un lant de umar metalic si perle dispuse intr-un tipar elegant, acest accesoriu auriu va atrage privirile tuturor. Aceasta geanta din piele se potriveste de minune cu rochii in nuante de fucsia, albastru imperial, lite pink, cipria sau negru.

Pe langa aceste idei de look-uri, stim ca sigur vei gasi si alte outfituri care sa se potriveasca perfect acestor genti din piele metalizate. Adauga o nota de unicitate tinutelor tale, fara eforturi considerabile, ci alegand o geanta din piele Wild Inga, cu efecte metalice, pe care sa o poti purta cu diferite haine, avand mereu un look rafinat si deosebit. De asemenea, aceste gentute vin la un pret redus, accesibil. Bucura-te de reducerea Wild Inga si condimenteaza-ti garderoba cu accesorii vesele, feminine si versatile.  

 

Published to 30 Aug 2016