0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Pielea de sarpe- o textura inedita pentru gentile din piele naturala

 

Am discutat despre eleganta unei genti din piele naturala si despre faptul ca aceasta, datorita  design-ului clasic, va fi mereu in pas cu moda. Desi detinem toate cel putin o geanta din piele naturala, neagra, maro sau nude, acestea fiind culorile de baza pentru o tinuta basic, nu sunt multe femei ce au in dulapurile lor o geanta dintr-un material exotic, in culori intense.

Firi jucause, creative, ce au incredere in propriile puteri, femeile ce aleg o geanta de piele din texture exotice, vor avea mereu aparitii inedite, fiind complimentate de cele din jurul lor. Pe langa imprimeurile de leopard, zebra sau tigru, pe podiumurile international au fost prezente si gentile din piele de sarpe, acestea ramanand in tendinte si in toamna aceasta. Daca vrei sa iti adaugi o nota de creativitate garderobei tale, Wild Inga iti propune o gama variata de genti din piele de sarpe, disponibila atat in culori de baza, cat si in nuante intense, in functie de preferintele si stilul tau.

Din gama mini Lauren, editie limitata, iti propunem o geanta de umar, din piele naturala de sarpe, pe frumoasa nuanta de turcoaz, avand accesorii metalice, ce infrumuseteaza orice tinuta, fiind astfel un accesoriu colorblock pe care orice fashionista ar trebui sa il aiba.

O alta geanta cu textura inedita este geanta de umar din piele mini Lauren pe intensa si fascinanta nuanta de royal blue, din piele de sarpe, combinata cu accesoriile metalice de pe lant si partea de sus a gentii.  

Daca preferi o geanta de umar pentru tinute mai romantice si practice, Wild Inga vine in ajutorul tau cu o geanta eleganta din piele Natalie, pe nuanta lite coral, lite coral snake sau dark blue. Pielea de sarpe decoreaza capacul si interiorul acestei superbe gentute, conferindu-i o nota de lux.

Stim ca iti doresti sa fii apreciata si in pas cu moda. Tocmai de aceea, gentile din piele naturala de sarpe, marca Wild Inga pot fi achizitionate la un pret redus. Diversifica-ti stilul si garderoba cu o noua achizitie: geanta din piele naturala de sarpe, disponibile in culori puternice si vibrante, ce nu pot trece neobservate. Fie ca iti doresti o geanta de umar mini Lauren, fie ca iti doresti o geanta de umar de dimensiuni mici cu accesorii exagerate, perfecta pentru un stil romantic, ai posibilitatea sa iti alegi preferata, beneficiind de un pret accesibil. Care este favorite ta? 

Published to 28 Aug 2016