0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Pielea cu efect croco- textura inedita pentru gentile Wild Inga

 

Gentile din piele naturala cu efect croco sunt in voga, datorita texturii exotice combinata cu o paleta cromatica deosebita. Adaugand originalitate si efect outfiturilor tale, gentile cu efect croco din piele devin un accesoriu must have. Condimenteaza-ti aparitiile cu gentile din piele naturala cu efect croco marca Wild Inga.

Gama noastra diversificata de modele si culori iti permite sa iti alegi exact ce iti doresti, pentru crearea unei tinute remarcabile. Fie ca alegi un clutch, o geanta de umar sau chiar o geanta de voyage, Wild Inga dispune de o serie variata de posete din piele naturala cu efect croco din care sa optezi. 

Clutch-urile Anne sunt realizate integral din piele naturala cu efect croco, disponibile pe nuante de navy blue, corai, rosu, galben, verde, negru si nude, potrivite personalitatii si stilului tau. Culorile intense si textura pielii croco se imbina perfect, transformand acest clutch de dimensiuni medii intr-un accesoriu minimalist, urban. Juxtapunerea proportionala si avantgardista a doua genti plic il deosebeste de celelalte genti plic din marca Wild Inga.

Gentile din piele cu efect croco din gama Lauren, la dimensiuni medii sau mini, se pot purta atat pe urmar, cat si in mana, fiind prevazute cu un maner din piele si un lant metalic auriu, ce asigura eleganta acestui accesoriu, facandu-l potrivit atat pentru birou, cat si pentru evenimente speciale. Pentru tinute mai casual sau de birou, iti recomandam gentile de piele cu efect croco Lauren sau Mini Lauren pe nuante nude, negru sau albastru denim. Tinutele de seara sau pot fi combinate cu genti din piele croco pe galben, rosu, bleu, sau corai, asigurandu-ti astfel o aparitie spectaculoasa.

Gentile de mana si de birou din gama Kelly sunt confectionate exclusiv din piele naturala cu efect croco, fiind prevazute doar cu maner din piele naturala si un accesoriu metalic pe partea din fata a gentii. Pielea cu efect croco se pliaza perfect pe nuante de corai, bleu, negru sau albastru denim, fiind foarte vizibila si interesanta.

Poate nu te-ai fi asteptat ca o geanta de voyage sa fie stilizata cu pielea tip croco. Iata ca Wild Inga te surprinde cu geanta de voyage de piele din gama Marlon, disponibila pe negru. Eleganta acestei genti este atipica altor genti de voyage, fiind in acelasi timp practica, incapatoare si comoda. Calatoriile nu au fost nicicand la fel de rafinate si iesite din comun. Designul unic conferit de pielea cu efect croco transforma acest accesoriu intr-unul ce nu tine cont de anotimp, iar manerul si cureaua de umar o fac extrem de confortabila.

Pielea cu efect croco folosite la confectionarea gentilor Wild Inga confera stil si unicitate tinutelor tale. Fii exotica cu accesoriile din piele naturala cu efect croco, marca Wild Inga. 

Published to 27 Aug 2016