0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

De ce sa alegem pielea naturala italiana

 

Pielea este cel mai clasic material folosit in crearea atat a hainelor cat si a accesoriilor de inalta clasa, conferind acestora rezistenta si eleganta. Gentile din piele naturala sunt mai durabile si nu se deterioreaza la fel de usor precum alte materiale folosite in confectionarea acestora, iar interiorul gentilor de piele asigura o protectie mai eficienta obiectelor tale. Modernitatea, practicabilitatea si eleganta accesoriilor din piele se afla in echilibru perfect, acestea fiind mereu in pas cu tendintele actuale.  Daca vorbim despre costurile gentilor de piele, acesta poate parea mai ridicat comparativ cu gentile fabricate din alte materiale, dar pe termen lung, achizitionarea unei genti de piele se dovedeste a fi o investitie buna, intrucat gentile din piele sunt mult mai durabile decat cele care sunt mai putin costisitoare, dar care, din pacate, nu rezista probei timpului. Corect intretinute, gentile de piele pot fi un accesoriu ce dainuie mult timp in garderoba ta.

Calitatea este un atribut esential pentru fiecare dintre noi atunci cand alegem sa achizitionam un produs pe care dorim sa il utilizam pentru o lunga perioada. Wild Inga isi doreste ca tu sa te poti bucura de gentile noastre de piele si tocmai de aceea calitatea acestora este la fel de importanta pentru noi, cum este si pentru tine.

Te-ai intrebat vreodata de ce toate gentile marca Wild Inga sunt produse din piele italiana? In primul rand, accesoriile din piele italiana sunt fabricate fara utilizarea produselor chimice toxice, din piele 100% naturala, iar tehnologia, precum si etapele de manufactura corespund celor mai inalte standarde de calitate. In al doilea rand, Wild Inga garanteaza ca produsul pe care tu l-ai ales este unul sigur, nefolosit si autentic, fara niciun defect, siguranta pe care poate nu o primesti atunci cand cumperi o geanta confectionata din alte materiale, de la alti producatori.

Nu in ultimul rand, punctele forte ale tuturor gentilor din piele italiana Wild Inga constau in frumusetea, durabilitatea, calitatea, diversitatea si ingeniozitatea acestora, fapt care le transforma in accesorii atemporale. Gentile de piele Wild Inga se pliaza necesitatilor tale, indiferent de dimensiunile sau nuantele pe care le preferi, fie ca vorbim de clutch-uri, genti de umar sau de mana, fie de gentile supradimensionate sau de voyage, din piele. Astfel, poti sa alegi ce produs doresti sau de care ai nevoie dintr-o gama variata, cu care ne mandrim si pe care ti-o recomandam. 

Nota luxurianta a gentilor de piele Wild Inga este data si de detaliile pretioase folosite in fabricarea si decorarea acestora. Accesoriile tale favorite pot avea un design unicat, cu imprimeuri florale, bijuterii Swarovski, perle sau chiar textura exotica, cu efect croco sau snake. Aceste aplicatii  infrumuseteaza designul gentii de piele fara a-i afecta calitatea, ajutand astfel la crearea unui accesoriu ce se va asorta perfect tinutelor tale de zi cu zi si stilului pe care tu il adopti.

Cu o lunga istorie in industria modei, avand un renume mondial, pielea naturala italiana folosita de designerii celebri, este un material de inalta calitate, ce asigura eleganta si rafinament tuturor accesoriilor. Intrucat ne dorim ca tu sa ai parte de produse calitative, create cu bun gust, am ales ca toate materialele pe care le utilizam in confectionarea gentilor Wild Inga sa se plieze standardelor din afara, la preturi mai accesibile, oferindu-ti totodata aceeasi experienta inedita si sofisticata. Pentru momente de vis, alege sa iti completezi tinuta cu o geanta fabricata din piele italiana naturala, marca Wild Inga

Published to 23 Aug 2016