0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Geanta de voyage din piele – Un accesoriu practic si elegant

 

Cand eleganta, pragmatismul si simtul aventurier se intalnesc, apare geanta de voyage din piele. Gentile de voyage nu au fost nicicand atat de stilate precum cele din marca Wild Inga, fabricate din piele naturala. Fie ca pleci in concediu, sau in calatorii de afaceri, aceasta geanta de voyage iti permite sa fii pregatita in orice locatie, si pentru orice eveniment.

Gentile de voyage sunt vedetele podiumurilor din afara, fiind disponibile in palete de culori extravagante si in forme diverse. Designerii celebri au identificat aceasta nevoie a femeilor de a fi practice si totodata elegante, indiferent de ocazie sau imprejurari. Tocmai din acest motiv, Wild Inga vine in ajutorul tau cu setul de genti din piele naturala de vitel, la preturi accesibile. Gentile de voyage de piele, gama Marlon pot fi regasite in doua nuante, mov si negru, iar pentru cele dintre voi ce isi doresc un model mai unic, geanta Marlon de piele cu textura croco poate fi alegerea optima. Gentile de voyage Marlon dispun de trei buzunare extrem de incapatoare, interiorul este confectionat din captuseala, iar cureaua de mana si manerul fabricat din piele ajuta la crearea confortului dorit

Te intrebi, poate, in ce mod ai mai putea sa folosesti aceasta geanta de piele, daca nu pleci in excursii? Ei bine, practicabilitatea acestui accesoriu de dama poate fi intalnita si in cazurile in care vrei sa mergi la sala, la piscina sau la picnic, cu familia sau prietenii tai. Intrucat gentile de sala nu sunt tocmai stilate, ci servesc scopului de a fi practice, Wild Inga  s-a gandit sa ofere eleganta si stilul versatil cu care te-ai obisnuit, si acestor genti de voyage, care pot lua cu usurinta locul banalelor genti de sala. Calitatea acestui produs este superioara datorita materialelor utilizate in crearea ei, pielea de vitel fiind 100% naturala, iar faptul ca poate fi folosit in mai multe circumstante, fara a fi nevoita sa iti schimbi tinuta, face din geanta de voyage Marlon un accesoriu must-have.

Gentile supradimensionate sunt extrem de populare, atat in perioada aceasta, cat si pentru sezonul de toamna-iarna. Extrem de practice si la moda, aceste genti au fost si ele prezente pe podiumurile din strainatate, in forme diverse, cu o paleta de culori indraznaneata si joviala. Insa, dupa cum bine stii, moda se schimba in timp, iar anumite genti nu mai sunt preferate de doamne si domnisoare tocmai din acest principiu. Daca vrei sa fii in tendintele modei, poti opta pentru un model Marlon, marca Wild Inga, pe culoarea mov, bucurandu-te totodata de farmecul si eficienta acestui accesoriu din piele, intr-o nuanta indrazneata, care atrage privirile tuturor.

Toate femeile isi doresc un produs de calitate, la un pret accesibil, care nu se demodeaza cu trecerea timpului si care poate fi folosit in mai multe imprejurari, indiferent de ocazie. De asemenea, exista femei active, cu un stil casual, care isi doresc o geanta de piele practica, durabila, ce poate face fata activitatilor lor cotidiene.

Daca ai un stil casual, office sau chic, te intereseaza calitatea si iti doresti sa achizitionezi o geanta durabila, rafinata si practica, in acelasi timp, atunci geanta de piele Marlon este ceea ce cauti. Purtata pe umar sau in mana, avand manerul si cureaua din piele naturala, geanta de voyage de dama Marlon, marca Wild Inga este atemporala, ceea ce o face un accesoriu ce nu tine cont de anotimp sau tendinte pasagere, versatilitatea si eficienta ei fiind un motiv pentru care trebuie sa o ai in garderoba ta. Alege geanta de piele naturala Marlon, marca Wild Inga. Alege un produs de calitate, ce nu se demodeaza odata cu trecerea timpului.

Published to 22 Aug 2016