0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Plicuri colorate din piele - rasfatul unei veri de poveste

 

 

Accesoriile potrivite pot sa transforme pe deplin un outfit, atat in sens pozitiv, cat si negativ. Incepand de la fascinantele palarii si pana la pantofi, este important sa regasesti armonia perfecta atunci cand iti accesorizei tinutele; altfel, un outfit poate sa se transforme din ceva placut intr-o aparitie de care nu iti vei dori sa iti amintesti prea curand.

 

Exista un accesoriu care este deosebit de important atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al modei: plicurile elegante

 

Un plic elegant standard contine, de obicei, cateva obiecte de baza absolut necesare oricarei femei, incepand de la carnetul de condus, si pana la carduri, bani, telefon mobil, chei si poate chiar si un ruj. De obicei, femeile poarta plicurile elegante in mana, dar exista anumite genti de tip plic create special pentru a fi purtate pe umar, a caror curea este, insa, detasabila, in cazul in care purtatoarea isi doreste sa renunte la ea. Exista cativa factori esentiali de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi plicurile elegante, acestia incluzand marimea, culoarea, versatilitatea, materialul, structura si, nu in ultimul rand, costul. 

In cele ce urmeaza, vom sintetiza importanta acestor elemente in alegerea gentii de tip plic perfecte pentru tine, si iti vom oferi cateva repere fundamentale de stil pentru acest sezon. Vara aceasta, plicurile colorate sunt vedetele care fac senzatie in randul femeilor. Acesta este si motivul pentru care colectia Wild Inga de primavara-vara iti pune la dispozitie numeroase plicuri colorate, in texturi deosebite si design-uri indraznete, pe care sa le porti la evenimentele specifice. 

Chiar daca plicurile colorate sunt prin definitie accesorii mici, comparativ cu alte genti, ele totusi vin in dimensiuni diferite, iar tu trebuie sa le alegi tinand cont de inaltimea ta. Plicurile colorate mici si medii se recomanda femeilor mici de inaltime, in vreme ce celor inalte li se permite sa poarte si plicuri colorate mai mari. 

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi dimensiunea potrivita pentru plicul tau colorat este numarul de obiecte care doresti sa incapa in el. Altfel, vei sfarsi prin a fi dezamagita de achizitia facuta.

In ceea ce priveste culoarea potrivita pentru plicurile elegante, aceasta trebuie aleasa in functie de tinutele sau momentele in care alegi sa il porti. In cazul in care faci parte din categoria femeilor care prefera sa poarte plicuri in loc de genti in timpul zilei, iti recomandam sa optezi pentru plicuri in culori neutre. Iar plicurile colorate in nuante vibrante pot sa neutralizeze, de asemenea, o tinuta, sau sa o scoata in evidenta. Asigura-te ca esti informata in ceea ce priveste combinatiile de culori atunci cand vrei sa iti alegi un plic coloray strident, pentru a nu da gres!

Ideal este intotdeauna sa optezi pentru un plic colorat versatil, pe care sa il poti purta ca accesoriu la mai multe tinute. Daca stilul tau nu este prin definitie unul elegant, atunci nu achizitiona plicuri colorate cu detalii extravagante si sofisticate cum ar fi pietrele pretioase. Opteaza pentru design-uri mai simple, texturi clasice si elegante, pe care le vei purta cu drag in orice zi. 

Alegerea unui plic colorat confectionat dintr-un material de calitate este esentiala. Pentru ca un material de calitate iti ofera satisfactia unui produs rafinat, transformandu-l intr-un rasfat personal ce se traduce atat intr-o achizitie de lunga durata, cat si in complimente primite de la ceilalti. Atunci cand achizitionezi un astfel de produs, poti investi un buget mai serios pentru ca este vorba despre un accesoriu pe cat de practic, pe atat de elegant si care ai nevoie sa fie placut si rezistent din punct de vedere calitativ.

Plicurile colorate Anne,  marca Wild Inga, au exteriorul confectionat din piele cu efect croco si interiorul din piele premium, impresionand atat prin paleta bogata de nuante disponibile, cat si prin design-ul exclusivist: rezultat din juxtapunerea geometrica moderna a doua genti de tip plic, design-ul minimalist desavarseste orice tinuta, fie de zi, fie de seara, iar textura exotica adauga un plus de originalitate vestimentatiei tale. Feminine si elegante, plicurile colorate Anne pot fi purtate cu succes la cele mai speciale evenimente de sezon.

Descopera colectia de plicuri colorate Anne marca Wild Inga, si alege-ti modelul favorit. 

 

Published to 11 Jul 2016

Recommended Products

349.00 EUR

Purple Marcie Clutch

Easy to wear, the elegant Marcie clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Light Blue Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Coral Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events.

449.00 EUR

Green Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Red Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Blue denim Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events.