0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Ce geanta trebuie sa porti in functie de silueta

 

Atunci cand iti cumperi o geanta de dama noua tii cont de tot felul de lucruri, de la tendinte si pana la stilul tau, insa trebuie sa iei in considerare si tipul de silueta pe care o ai.

O geanta de piele bine aleasa iti poate pune silueta in evidenta in aceeasi masura in care o fac si hainele, sau din contra, iti poate crea un aspect fizic mai putin placut.

La fel ca oricare alt obiect vestimentar sau accesoriu, gentile trebuie alese in functie de proporții si de silueta. Proportiile gentii din piele pe care o porti trebuie sa fie asemanatoare cu ale tale. Asadar, daca esti slaba si miniona, atunci trebuie sa stai departe de gentile supradimensionale pentru ca acestea vor parea mult prea mari in comparatie cu tine. Cea mai buna alegere pe care o poti face este sa achizitionezi o geanta de piele de dimensiuni mici sau cel mult medii. In schimb daca esti inalta sau ai cateva kilograme in plus, vei arată cel putin ciudat cu o geanta de umar mica. Aceasta iti va accentua proportiile voluminoase si mai mult, asa ca situatia va fi echilibrata doar de o geanta supradimensionala.

Cu toate acestea, cand vorbim despre clutch-uri se face o exceptie. Pentru tinutele de seara este bine sa alegi intotdeauna un clutch, indiferent care ar fi proportiile tale. Daca in privinta inaltimii, poti purta un clutch mic chiar daca esti miniona, in cazul siluetei raportul este exact invers, asadar alege o geanta care are forma total opusa fata de cea a corpului tau.

Daca esti slaba si inalta, opteaza pentru o geanta rotunjita caci aceasta poate adauga forme siluetei tale, insa daca esti scunda si voluptoasa cel mai indicat este sa porti genti de mana dreptunghiulare si mai inalte. Ca o regula generala, cu cat ai silueta mai voluptoasa, cu atat mai mult trebuie sa optezi pentru o geanta mai structurata, care sa aiba unghiuri drepte si ascutite.

Indiferent de tipul de silueta pe care il ai, poti purta cu incredere gentile plic Anne, confectionate 100% din piele naturala, pe care le gasesti disponibile in mai multe nuante de la cele clasice, negru si nude, pana la rosu, verde, albastru denim sau corai.

Geanta de umar va accentua intotdeauna partea din corp langa care o pozitionezi. Spre exemplu, daca geanta de umar se termina undeva in partea soldurilor, inevitabil acea zona va fi accentuate, deoarece ochiul se indreapta involuntar catre geantasi, automat si sre soldurile tale.

Daca esti o norocoasa care ai o talie cu care te mandresti poti purta o geanta din piele care se termina in acea zona. Iar daca bustul tau este proeminent dar ai sodurile inguste alege sa porti o geanta in zona soldurilor ca sa accentuezi zona pe care o ai mai putin proeminenta, distragand in acest fel atentia de la bust.

Designerii celebri recomanda sa porti o geanta stil postas, asa cum este si geanta de piele Natalie, care are capacul confectionat din piele de sarpe. O astfel de geanta este perfecta pentru femeile cu sanii mai mici deoarece bareta ii va pune in valoare, cu atat mai mult cu cat vorbim de aceasta geanta care iti va da si o nota de eleganta.

Cel mai pretios sfat de care trebuie sa tii cont este ca inainte de a cumpara o geanta de dama este bine sa o probezi in fata oglinzii, exact asa cum faci cu imbracamintea. Pe langa tendinte, poseta de dama cu care iti vei asorta tinutele trebuie sa iti flateze si silueta si in acest sens pe piata exista numeroase alternative pentru tine.

Tine cont de aceste sfaturi pentru a arata tot timpul impecabil si alege geanta de piele Wild Inga care se potriveste siluetei tale!

 

Published to 15 Aug 2016

Recommended Products

150.00 EUR

Ankaa ivory leather Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Ankaa ivory  shoulder bag.

419.25 EUR 645.00 EUR

Dark Blue Natalie Bag

Add a spark of romance to your outfits with the Natalie shoulder bag.

336.75 EUR 449.00 EUR

Coral Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events.