0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Reguli si trucuri de stil: Se mai poarta asortarea gentii de dama cu pantofii?

 

Culoarea gentii de dama influenteaza considerabil outfitul pe care il porti, iar asortarea cromatica a gentii cu pantofii reprezinta o adevarata provocare pentru fiecare femeie in parte. Acest subiect a devenit destul de controversat in ultimii ani deoarece in timp ce anumiti designer renumiti au renuntat la asortarea acestor piese vestimentare, alții continua sa o faca.

Asadar pentru a fi sigura ca ai o tinuta impecabila iata cateva idei despre cum poti potrivi corect culoarea pantofilor cu nuanta gentii.

Gentile de dama si pantofii sunt accesorii care iti completeaza lookul avand rol functional sau de multe ori fiind piese statement care sa fie punctual central de atractie al intregii tinute.

Daca porti o tinuta monocroma o poti scoate din anonimat cu ajutorul gentii si al pantofilor folosindu-te fie de rosu, fie de negru, insa daca vei alege atat geanta de dama, cat si pantofii rosii, asortarea va parea ca fiind fortata.

Daca porti pantofi cu imprimeu, asorteaza-i cu o geanta de piele in culorile imprimeului si tinuta ta va arata perfect fara sa para ca te-ai chinuit prea mult.

Intr-o tinuta color-block atat poseta de dama, cat si pantofii tai pot fi in culori diferite atat timp cat se potrivesc cu restul tinutei. De exemplu, o rochie albastra va arata chic cu geanta de umar galbena Lauren si o pereche de sandale lila.

Daca iti este teama sa indraznesti sa faci asocieri de tipul color-block, te poti folosi de culorile neutre. Oricine stie ca o geanta de piele in nuanta nude se asorteaza cu aproape orice, la fel si pantofii nude sau negri. Combina clutch-ul Anne rosu cu o rochie rosie si o pereche de sandale nude sau fii indrazneata si poarta geanta plic Anne in nuanta nude cu o pereche de sandale albastre.

Cea mai populara tehnica de asortare in randul fashionistelor este asortarea in contrast care iti permite sa experimentezi diverse combinatii cromatice indraznete. Spre exemplu, la o tinuta all white poti asorta o pereche de pantofi neon care va sparge monotonia albului atragand atentia asupra picioarelor si accesorizeaza cu una dintre gentile plic Anne. Acelasi lucru este valabil si pentru tinutele all-black.

Daca vrei ca geanta si pantofii sa aiba aceeasi culoare, incearca sa te orientezi catre finisaje diferite. La o geanta neagra mata asorteaza o pereche de pantofi negri lacuiti, iar daca optezi pentru pantofi cu un imprimeu mai deosebit, cum ar fi cel floral, poarta geanta de piele Brigitte cu imprimeu. Facand acest lucru vei arata perfect fara sa para ca te-ai straduit ceva timp sa te asortezi.

Acum ca stii cum iti poti asorta piesele vestimentare preferate, comanda-ti geanta de piele Wild Inga care sa iti transforme radical outfit-urile!

Published to 13 Aug 2016

Recommended Products

699.00 EUR 699.00 EUR

Black Brigitte Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using a leather with a stylish print. 

517.50 EUR 690.00 EUR

Yellow Lauren Croco Effect Leather Bag

With a structural design, the Lauren bags for women mix the exotic texture of the fabrics with croco effect, with the intense yellow color. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Red Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events.