0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Genti casual - tendintele anului 2016

 

Indiferent de stilul de viata sau de profesia pe care o avem purtam si adoram gentile casual pentru ca sunt usor de integrat in tinutele de zi, sunt comode si incapatoare.

Desi timp de multi ani, preferata designerilor si a femeilor din intreaga lume a fost modelul doctor bag, acum a venit randul gentii de shopping sa ajunga pe podiumul celor mai iubite genti casual.

Anul acesta, marile case de moda ne-au propus modele de genti si posete de dama mai excentrice decat eram obisnuite, insa versatilitatea lor ne convinge ca viata fara ele ar fi mult mai trista. Fiind un item fashion modern si extrem de practic, aceste accesorii sunt indispensabile oricarei garderobe feminine.

Cu imprimeuri cat mai diverse, cu franjuri, in culori vii sau in nuante neutre, gentile casual pe care designerii ni le-au propus in acest an, sunt mai mult decat niste simple accesorii, ci mai degraba adevarate piese statement.

Iata care sunt gentile casual care sunt anul acesta in tendinte si care iti vor transforma orice look intr-unul demn de invidiat.

Gentile casual cu imprimeuri se numara printre cele mai pline de personalitate genti de dama. Designerii au combinat cu succes nuantele vii cu tonurile neutre, de exemplu, negru-portocaliu, negru-galben neon, mov sau roz cu umbre gri. In acest sens iti recomand geanta de piele Brigitte cu imprimeu elegant, o geanta care in mod sigur iti va scoate tinuta in evidenta si pe care trebuie sa o ai neaparat. O gasesti disponibile atat in varianta standard, cat si in cea mini.

Daca adopti mai mereu un look clasic, alege negru pentru ca aceasta va fi mereu in tendinte si o vei putea asorta extrem de usor. Geanta de piele Greta este exact ceea ce ai nevoie pentru a realiza aceste lucruri, fiind si incapatoare si eleganta. Daca iti plac mai mult posetele de piele colorate alege una dintre cele patru nuante si anume: negru, bordeaux, fucsia si baby blue.

O alta optiune demna de luat in seama este geanta de piele Vivien, o geanta incapatoare in nuante de negru, cappuccino si violet. Cu siguranta in scurt timp de la achizitionare aceasta geanta va deveni preferata ta, fiindu-ti indispensabila.

Zilele interminabile in care ai nenumarate intalniri de afaceri sau sedinte pot fi acompaniate cu eleganta de aceste genti de dama, acestea potrivindu-se chiar si pentru tinutele office, fiind mai mult decat incapatoare.

Daca esti o fire mai vesela si iti doresti un accesoriu la moda dar fara a renunta la varianta clasica, celebra geanta shopper Mary iti va da un plus de vitalitate si de culoare oricărui outfit pe care il vei purta. Ai de ales intre mai multe nuante, de la negru, pana la platina, galben, roz sau corai pentru a-ti inveseli tinutele.

Iar daca vrei sa calatoresti cu stil, inlocuieste gentile de voyage banale cu geanta de voyage din piele Marlon, confectionata din piele de vitel. Aceasta este disponibila atat pe negru, cat si pe mov si dispune de trei buzunare incapatoare in interior care in ciuda acestei compartimentari iti ofera o alura sofisticata.

Arunca o privire printre gentile de piele marca Wild Inga si alege-ti geanta casual care te reprezinta!

Published to 11 Aug 2016

Recommended Products

699.00 EUR 699.00 EUR

Black Brigitte Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using a leather with a stylish print. 

859.00 EUR

Mauve Marlon Voyage Leather Bag

For memorable weekend days, choose a special leather bag: made entirely from calf leather, the bag has three roomy pockets in the interior and it’s available in two colors: black and mauve.

124.00 EUR 155.00 EUR

Eidyia Leather Bag

The Eidyia leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women.

379.00 EUR

Electra Leather Bag

The Electra leather bag is an essential accessory for any daily outfit. 

299.40 EUR 499.00 EUR

Platinum Mary Shopping Bag

For the moments when you want a roomy and trendy bag which you can take to shopping, we developed a new model, that you’ll  need to have this summer: the modern Mary shopping bag, with a handle extremely comfortable made from Saffiano leather carefully selected and processed.