0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

3 modele de genti de piele iconice care au facut istorie

 

Moda a avut dintotdeauna un caracter ciclic, motiv pentru care in fiecare sezon apar schimbari majore in ceea ce priveste ce este “in” si ce este “out” in materie de fashion. In ciuda acestor lucruri exista cateva genti de piele iconice care au reusit sa isi pastreze caracterul atemporal, sustragandu-se astfel de la aceasta tendinta.

Dintr-un obiect functional, geanta a devenit de-a lungul timpului un adevarat fashion statement, iar anumite genti iconice au revolutionat moda incepand chiar din momentul lansarii lor.

Pentru ca o geanta de dama sa ajunga iconica aceasta trebuie sa intruneasca o serie de calitati precum practicitatea, calitatea si eleganta. Mai exact aceasta geanta trebuie ca indiferent de moda, anotimp sau tendinte sa ramana in trend.

In decursul istoriei modei au ramas de referinta gentile de dama create din materiale de calitate, precum pielea, fiind finisate impecabil, lucru ce le asigura rezistenta si personalitate. Oricine poarta o astfel de geanta de piele este considerata ca are o imagine impecabila, stil si o feminitate elevata.

Geanta Channel- 2,55 inca se mentine in topul celor mai apreciate si cumparate genti, fiind o adevarata legenda in lumea accesoriilor fashion.

Stim cat de costisitoare este o astfel de geanta asa ca iti propunem sa iti achizitionezi geanta de piele cu efect croco Lauren marca Wild Inga. Aceasta este o geanta pe care daca o ingrijesti corespunzator o vei purta multi ani de acum inainte datorita designului clasic, elegant si extrem de calitativ care va rezista intemperiilor modei.

Lady Dior de la Christian Dior a fost asociata cu printesa Diana si continua sa fie considerata definitia rafinamentului si prestigiului chiar si dupa mai bine de 20 de ani. Cu aceleasi calitati si impresionand prin designul structural si atemporal, geanta de piele cu efect croco Kelly poate suplini cu succes aceasta geanta costisitoare. Avand finisaje atat de rafinate, aceasta poseta de piele iti permite sa o porti cu succes atat la birou, cat si la alte evenimente importante.

Hermes a creat mai multe genti care au devenit iconice, insa cele mai iubite au ramas Kelly si Birkin. Geanta de piele Brigitte cu imprimeu elegant si cu design clasic are toate atuurile pentru a deveni o geanta iconica si sa reuseasca sa treaca testul timpului.

O alta calitate importanta a aceste genti de piele este data de breteaua detasabila care iti ofera posibilitatea de a o purta atat in mana, cat si pe umar. De asemenea ai doua opțiuni si in ceea ce priveste marimea gentii si anume intre marimea standard si cea mini.

Investeste si tu in accesoriile care iti vor transforma garderoba intr-una mult mai stilata decat a fost vreodata si achizitioneaza-ti una dintre gentile de piele marca Wild Inga!

Published to 10 Aug 2016

Recommended Products

699.00 EUR 699.00 EUR

Black Brigitte Leather Bag

Wild Inga created this bag with a classic design using a leather with a stylish print. 

621.00 EUR 690.00 EUR

The Lauren Croco Effect Leather Bag

Simple and elegant, the Lauren bag for women has both the exterior and the interior made of 100% natural leather with croco effect. 

224.10 EUR 249.00 EUR

Black Kelly Bag

The Kelly leather bag with croco effect impresses through its structural and timeless design.