0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Trend Alert – Gentile din piele color-block

 

Zona de fashion, in special cea din domeniul accesoriilor, in care intra si gentile de piele a traversat o perioada neutra din punct de vedere cromatic, dar anul acesta in trend sunt gentile de piele color-block, care mizeaza pe alaturarea unor nuante vibrante.

Designerii celebri prefera sa foloseasca in creatiile lor anumite combinatii cromatice pentru ca aceste accesorii sa transmita cat mai multa veselie si pofta de viata. Dolce&Gabbana prefera mixul de alb, roz si caramiziu, in timp ce Valentino foloseste la celebrele lui genti de dama un curcubeu in care regasim turcoise-ul, rozul, galbenul si orange, iar Marni mizeaza pe combinatia de albastru, galben, negru si alb. In acelasi timp, rosul se impleteste cu rozul, albastrul marin cu turcoise, iar portocaliul se imbina cu maroul clasic.

Indiferent pentru ce culori ai opta trebuie sa stii ca ai o multime de variante pline de culoare, care vor atrage atentia tuturor celor care te inconjoara. Tine minte ca alegerea gentii trebuie tratata cu mai multa atentie decat alegerea pantofilor, sau a altor accesorii deoarece aceasta dezvaluie caracterul si stilul celei care o poarta.

Daca esti adepta tinutelor cat mai colorate, atunci poti alege cu usurinta un model color-block compus din mai multe tonuri cu personalitate. In abordarea acestui trend un aliat perfect il reprezinta denimul care iti ofera atat simplitate, cat si versatilitate.

Geanta de piele Brigitte, care are un design rafinat in care se suprapun tonuri de rosu si bej, ceea ce ii ofera versatilitate se numara printre cele mai iubite accesorii color-block ale acestui an. Daca esti chiar mai indrazneata de atat poti opta pentru geanta de piele Brigitte galben, confectionata 100% din piele naturala atat pe exterior, cat si pe interior. Combinatia vibranta de galben cu cappuccino iti va inveseli tinutele office, iar pe celor casual le vor da un plus de stil.

Tot geanta de piele Brigitte iti ofera un alt accesoriu color-block, de data aceasta vedeta fiind culoarea turcoaz. De retinut este ca toate aceste genti despre care am vorbit pana acum sunt disponibile atat in varianta standard, cat si in varianta mini.

O alta geanta de dama color-block care te va impresiona cu designul sau structural este geanta de piele cu effect croco Kelly care este prevazuta cu un maner detasabil si are un accesoriu metalic in partea frontal care ii ofera un plus de rafinament. Asadar, aceasta geanta este unul dintre accesoriile color-block pe care chiar trebuie sa le ai in garderoba, cu atat mai mult daca vei opta pentru nuanta corai.

Aceste accesorii color block le poti purta cu success si la evenimente mai deosebite, si, atunci poti opta pentru clutch-urile de piele Anne care sunt disponibile in mai multe nuante color-block cum ar fi: rosu, bleu, corai sau verde. De dimensiuni medii, acest clutch poate fi purtat atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara iar faptul ca este confectionat din piele cu effect croco ii da un plus de eleganta.

Fucsia este o culoare pe care multe femei o ocolesc considerand-o mai mult decat indrazneata, insa daca o porti la o tinuta simpla, de preferat intr-o singura culoare, vei avea o aparitie extrem de stilata si de apreciata de cei din jur. Un astfel de exemplu il reprezinta geanta eleganta mini Lauren in editie limitata cu perle. Simpla purtare a unei astfel de genti elegante este suficienta pentru ca sa starnesti invidie oriunde o vei purta.

Daca totusi esti putin mai clasica, alege geanta de piele Greta, care poate fi purtata cu succes chiar si la birou.

Fii si tu in trend alegand una dintre gentile de piele color-block marca Wild Inga!

 

Published to 08 Aug 2016

Recommended Products

559.20 EUR 699.00 EUR

Yellow Brigitte Leather Bag

Cheer your office outfits with a classic accessory: the Brigitte shoulder bag in a vibrant combination of yellow and cappuccino, made 100% of natural leather, both outside and inside.

419.30 EUR 599.00 EUR

Fuchsia Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

449.00 EUR

Green Anne Clutch

Easy to wear, the elegant Anne clutches suits  every feminine outfit, either for day or for night events. 

209.00 EUR

Yellow Mini Kelly Bag

The Mini Kelly leather bag in yellow hues impresses through its structural and timeless design. 

336.75 EUR 449.00 EUR

Pink Limited Edition Pearls Anne Clutch

Simple and also utterly elegant, the Anne clutch made from natural leather cannot miss from your favourite accessories.