0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

 

Cum iti alegi geanta office ideala pentru birou

 

Cand discutam despre birou, trebuie sa luam in calcul ca avem nevoie de o geanta office incapatoare, dintr-un material de calitate buna, iar cea mai potrivita optiune pe care o avem este geanta office de piele. Alegerea unei astfel de genti de dama devine si mai dificila daca la birou iti este impus si un anumit dress code, pentru ca in aceasta situatie ai nevoie de o geanta office cu personalitate care sa iti scoata din anonimat orice tinuta.

Fie ca mergi la birou sau la o intalnire de afaceri, trebuie sa alegi o geanta cu stil care iti va transforma tinuta instantaneu.

Aceasta geanta de piele este menita sa iti puna tinuta in evidenta, dar in acelasi timp trebuie sa aiba si o structura usor rigida, potrivita pentru documente in format A4, iar in acest sens modelul ideal pentru birou ramane in continuare clasica geanta de dama dreptunghiulara.

Daca esti adepta tinutelor clasice, mizeaza pe o poseta de piele neagra, dar cu un design modern, pe care sa o poti include atat in tinutele office, cat si in cele casual-chic.

In alegerea acestui accesoriu, un element important de care trebuie sa tinem cont este sezonul in care ne aflam. Pentru sezonul cald trebuie sa optezi pentru genti de piele in culori deschise, iar pentru sezonul rece ideale sunt cele de culoare neagra, albastru sau rosu.

Un must have este geanta de piele Brigitte care iti ofera eleganta indiferent de outfitul pe care il porti. Este o geanta confectionata 100% din piele naturala, atat pe interior, cat si pe exterior si este sufficient de incapatoare pentru toate lucrurile de care ai nevoie pentru o zi la birou. Un alt lucru important pe care aceasta geanta office ti-l ofera este versatilitatea, ea putand fi purtata atat in mana, cat si pe umar, avand o curea detasabila. De asemenea o gasesti disponibila intr-o multitudine de culori, de la eburnean, pana la medium orchid, negru cu imprimeu, rosu, turcoaz sau galben. Ce iti poti dori mai mult de la o geanta office?

Geanta de piele Greta este o geanta incapatoare, de dimensiuni medii, poti alege din cele patru culori, de la negru, pana la fucsia, baby blue sau bordeaux. Se inchide cu fermoar in partea superioara si combina perfect confortul cu eleganta.

Treci printr-o perioada aglomerata si ai nevoie de o geanta de dama incapatoare si cat mai practica? Geanta de piele Vivien te salveaza cu succes din aceasta situatie, fiind perfecta pentru zilele aglomerate in care ai nevoie sa porti cu tine multe lucruri. Ca si culori poti alege dintre negru, albastru, capucino sau violet pal.

Daca ai nevoie de o geanta office care sa impresioneze prin rafinament, trebuie sa iti achizitionezi geanta de piele cu effect croco Kelly pe care o poti purta atat la birou, cat si la intalnirile de afaceri.

Acum ca ai aflat cum iti alegi geanta office ideala, intra sa iti alegi geanta de piele Wild Inga care ti se potriveste!

 

Published to 05 Aug 2016

Recommended Products

439.20 EUR 549.00 EUR

Turquoise Mini Brigitte Leather Bag

The shapes with a minimalist design and the bright and special colors( turquoise, eburnean, medium orchid) make this bag a must have accessory this summer.

389.35 EUR 599.00 EUR

Bordeaux Greta Leather Bag

The Greta leather bag, through its unique design and lush colors, becomes an indispensable accessory of modern women. 

209.00 EUR

Yellow Mini Kelly Bag

The Mini Kelly leather bag in yellow hues impresses through its structural and timeless design. 

509.25 EUR 679.00 EUR

Blue Vivien Leather Bag

The Vivien leather bag is an essential accessory for any daily outfit. Roomy, feminine and modern, this day bag has an interior composed from three pockets, one of which is equipped with a zipper in the middle.