0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Must-have 2016 – Gentile de piele cu efect croco

Gentile de piele cu efect croco au un aspect elegant si rafinat, de aceea multe persoane se tem sa isi achizitioneze o astfel de geanta pentru ca o considera ca fiind destul de greu de asortat. Cu toate acestea geanta de dama cu efect croco se numara printre preferatele vedetelor si o regasim pe podiumurile de moda in cele mai recente colectii ale designerilor de top. 

More

 

Trend Alert – Gentile din piele color-block

Zona de fashion, in special cea din domeniul accesoriilor, in care intra si gentile de piele a traversat o perioada neutra din punct de vedere cromatic, dar anul acesta in trend sunt gentile de piele color-block, care mizeaza pe alaturarea unor nuante vibrante. 

More

 

Cele mai frumoase accesorii din piele marca Wild Inga

Accesoriile poarta un rol foarte important in tinutelele pe care le abordam, iar accesoriile din piele au fost tot timpul iubite si apreciate pentru frumusetea si durabilitatea lor, insa in ultimii ani au devenit un fashion icon. De la posete de dama, pana la curele sau chiar bratari, au cucerit pe toata lumea si au reusit performanta de a ramane si anul acesta in trend.

Acestea ii ofera tinutei tale un stil aparte, fie ca vorbim de genti de piele, de curele sau de bratari din piele.

More

 

Geanta de umar – un accesoriu potrivit in orice moment al zilei

Geanta de umar se numara printre accesoriile care se vor regasi intotdeauna in garderoba femeilor, tocmai de aceea trebuie sa investesti intr-o geanta de umar din piele pentru a te bucura cat mai mult timp de calitatea si utilitatea ei.

Gratie functionalitatii lor, modelele supradimensionale raman in tendinte si anul acesta, fiind extrem de utile pentru a purta zilnic cu tine cat mai multe lucruri, de la gadgeturi la agenda, portfard, si in unele cazuri chiar si echipamentul de sala.

More

 

Cum iti alegi geanta office ideala pentru birou

Cand discutam despre birou, trebuie sa luam in calcul ca avem nevoie de o geanta office incapatoare, dintr-un material de calitate buna, iar cea mai potrivita optiune pe care o avem este geanta office de piele. Alegerea unei astfel de genti de dama devine si mai dificila daca la birou iti este impus si un anumit dress code, pentru ca in aceasta situatie ai nevoie de o geanta office cu personalitate care sa iti scoata din anonimat orice tinuta

More

 

Posete elegante si genti de seara pe care trebuie sa le ai in garderoba

Posetele elegante sunt adorate de femei pentru ca le permite sa poarte cu ele obiectele care le sunt necesare zilnic, intr-un accesoriu la moda, ceea ce le face sa le fie indispensabile. Acelasi lucru il putem spune si despre gentile de seara, de tip plic sau clutch, pe care trebuie sa le detii pentru a avea aparitii elegante si apreciate la toate evenimentele la care participi. Indiferent de culorile sau caracteristicile lor, aceste accesorii sunt must-have pentru garderoba oricarei femei.

In orice tinuta, oricat de sofisticata ar fi ea, cel mai elegant accesoriu este poseta de seara. 

More