0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Geanta supradimensionata cu maner ramane in trend si anul acesta: cum o porti?

In acest sezon au revenit in trend gentile supradimensionate cu maner, fiind foarte incapatoare, practice dar in acelasi timp trendy. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa ai cel putin un model de astfel de geanta de dama in garderoba.

More

 

Ce geanta trebuie sa porti in functie de silueta

Atunci cand iti cumperi o geanta de dama noua tii cont de tot felul de lucruri, de la tendinte si pana la stilul tau, insa trebuie sa iei in considerare si tipul de silueta pe care o ai.

O geanta de piele bine aleasa iti poate pune silueta in evidenta in aceeasi masura in care o fac si hainele, sau din contra, iti poate crea un aspect fizic mai putin placut.

More

 

Reguli si trucuri de stil: Se mai poarta asortarea gentii de dama cu pantofii?

Culoarea gentii de dama influenteaza considerabil outfitul pe care il porti, iar asortarea cromatica a gentii cu pantofii reprezinta o adevarata provocare pentru fiecare femeie in parte. Acest subiect a devenit destul de controversat in ultimii ani deoarece in timp ce anumiti designer renumiti au renuntat la asortarea acestor piese vestimentare, alții continua sa o faca.

More

 

5 sfaturi esentiale pentru intretinerea gentii din piele

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie trebuie sa le faca pentru garderoba sa este sa investeasca in accesoriile sale, iar asta presupune printre multe altele si investirea intr-o geanta de piele.

Gentile din piele trebuie sa fie tratate cu grija atat pentru calitatea lor, dar si pentru faptul ca de cele mai multe ori, ele sunt o adevarata investitie. Aceste accesorii sunt obiecte speciale a caror intretinere este extrem de importanta pentru a avea o durata de viata cat mai mare.

More

 

Genti casual - tendintele anului 2016

Indiferent de stilul de viata sau de profesia pe care o avem purtam si adoram gentile casual pentru ca sunt usor de integrat in tinutele de zi, sunt comode si incapatoare.

More

 

3 modele de genti de piele iconice care au facut istorie

Moda a avut dintotdeauna un caracter ciclic, motiv pentru care in fiecare sezon apar schimbari majore in ceea ce priveste ce este “in” si ce este “out” in materie de fashion. In ciuda acestor lucruri exista cateva genti de piele iconice care au reusit sa isi pastreze caracterul atemporal, sustragandu-se astfel de la aceasta tendinta.

More