0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

piele-naturala-culori-toamna
Hot trend: Gentile de piele in culori pastel, pamantii sau nude

Gentile de dama din piele naturala Wild Inga, se pot plia pe tendintele din aceasta toamna, fiind atemporale. Perfecte atat pentru vara, cat si pentru toamna, gama variata in care acestea se regasesc, se incadreaza de minune in moda acestui sezon. Wild Inga iti propune sa fii la moda si in toamna aceasta, prin seria de genti din piele, disponibile in nuante trendy de albastru si alte variatii ale acestei culori, nuante de pastel orchid, baby blue, cipria, nude sau negru. 

More

 

geanta-piele-sarpe-wild-inga
Pielea de sarpe- o textura inedita pentru gentile din piele naturala

Stim ca iti doresti sa fii apreciata si in pas cu moda. Tocmai de aceea, gentile din piele naturala de sarpe, marca Wild Inga pot fi achizitionate la un pret redus. Diversifica-ti stilul si garderoba cu o noua achizitie: geanta din piele naturala de sarpe, disponibile in culori puternice si vibrante, ce nu pot trece neobservate. 

More

 

genti-piele-efect-croco
Pielea cu efect croco- textura inedita pentru gentile Wild Inga

Gama noastra diversificata de modele si culori iti permite sa iti alegi exact ce iti doresti, pentru crearea unei tinute remarcabile. Fie ca alegi un clutch, o geanta de umar sau chiar o geanta de voyage, Wild Inga dispune de o serie variata de posete din piele naturala cu efect croco din care sa optezi.

More

 

geanta-piele-ramona-crisstea
Eleganta atemporala cu gentile Wild Inga- By Ramona Crisstea

Wild Inga reinterpreteaza eleganta si rafinamentul intr-un stil contemporan. Se adreseaza femeii modern, ce isi doreste sa fie admirata, nu doar pentru frumusetea ei, dar mai ales pentru eleganta. Punand mare pret pe inovatie si procesul de manufactura, Wild Inga creeaza modele unice pentru genti de dama, combinand design-ul structural cu cel minimalist.

More

 

geanta-mini-Lauren-galbena
Gentile mini din piele- Hot trend

Pentru zilele in care vrei sa te simti libera, feminina si increzatoare, alege o geanta mini Wild Inga fabricata din piele naturala, din gama Mini Lauren. Bucura-te de aceasta achizitie superba la un pret redus. Lasa-te sedusa de culorile, textura fina si exotica si alege-ti preferata. 

More

 

genti-de-mana-piele-naturala
Stralucirea atemporala a gentilor de mana, din piele naturala

Un accesoriu ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba oricarei femei este geanta de mana, din piele. Dupa cum bine stii, gentile de mana din piele sunt cel mai practic accesoriu si cel mai popular in randul doamnelor si domnisoarelor de orice varsta.

More