0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

geanta-eleganta-kelly
Gentile de piele purtate in stilul clasic si feminin

Doamnele si domnisoarele care adopta un stil clasic, vor opta pentru gentile de piele care nu se vor demoda niciodata, fiind de o frumusete si splendoare aparte. Perfecte pentru tinute elegante, indiferent de circumstante, aceste accesorii nu au cum sa lipseasca din garderoba unei femei care pune pret pe imaginea sa.Delicatetea gentilor de mana din gama Wild Inga se datoreaza maiestriei cu care acestea sunt create, iar pielea naturala din care este confectionata geanta asigura o finete deosebita acesteia, fiind placuta la atingere. 

More

 

accesorii-geanta-piele
5 Moduri de a-ti personaliza geanta de piele

Geanta este accesoriul nostru favorit, alaturi de care ne petrecem majoritatea zilei si in care ne depozitam cele mai personale si importante obiecte. Este normal sa dorim sa ne punem amprenta personalitatii noastre pe geanta de piele, mai ales daca suntem firi creative si originale sau daca vrem sa mai coloram o geanta office, pentru a se asorta cu tinuta noastra vesela. 

More

 

genti-rosii-wild-inga
Hot in Red: Cum sa porti o geanta rosie din piele

Daca vorbim despre gentile din piele, multe femei aleg sa isi cumpere o geanta clasica, pe negru, maro sau o culoare nude, care se poate imbina cu majoritatea hainelor pe doamnele si domnisoarele le au. Wild Inga iti prezinta gentile din piele naturala, ce pot fi combinate cu diferite articole vestimentare, sau in functie de stilul tau. 

More

 

genti-piele-wild-inga
Trend report : Ce genti de dama se poarta toamna aceasta?

Inceputul lunii septembrie aduce si cele mai noi tendinte in moda, in materie de genti de dama. Varietatea gentilor de dama Wild Inga, din piele naturala de cea mai buna calitate, iti permite sa alegi modelul pe care il preferi, potrivit stilului tau. 

More

 

genti-clutch-reduceri
5 sfaturi despre cum sa alegi un Clutch din piele naturala

De multe ori ni s-a intamplat sa cumparam o geanta de piele si sa fim mai putin incantate de produs, dupa ce l-am folosit de cateva ori. Wild Inga s-a gandit sa te ajute cu 5 sfaturi esentiale pe care sa le ai in vedere atunci cand iti alegi un clutch pe care sa il accesorizezi cu orice tinuta iti doresti. 

More

 

genti-piele-metalizate
Cum sa asortezi gentile metalizate din piele

Argintii, aurii sau de platina, gentile de dama din piele au fost mereu un accesoriu de efect. Gentile din piele metalizate au revenit la moda si inca se mentin printre preferintele marilor case de moda. Motivul este unul foarte simplu: tinutele devin mai interesante si mai greu de trecut cu vederea cu ajutorul efectelor metalice.

More