0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

 

 

 

geanta-scarlett-forma-dreptunghiulara
Fall trend: Gentile din piele in forma dreptunghiulara

Forma este un subiect extrem de important atunci cand discutam despre gentile din piele, intrucat este necesar sa stim daca obiectele noastre uzuale vor avea loc in viitorul accesoriu pe care dorim sa il achizitionam.Ne-a atras atentia un model de geanta extrem de practic si elegant, in acelasi timp: geanta tip cutie, dreptunghiulara sau patrata, de dimensiuni medii si mici, prezenta pe podiumurile internationale in acest sezon. Daca doresti sa fii in tendinte toamna aceasta, Wild Inga ti-a pregatit un model asemanator, ce face parte din colectia de toamna: geanta din piele Scarlett.

More

 

geanta-eleganta-piele-scarlett
Gentile elegante de umar Scarlett- Favoritele toamnei

Toamna se numara gentile noi din piele, marca Wild Inga! Colectia de toamna mult asteptata este aici, disponibila pe o gama variata de culori, modele si dimensiuni ce se vor potrivit de minune stilului si tinutelor tale. 

More

 

geanta-lauren-nude
Color trend: Gentile din piele in culori nude

Feminitatea si delicatetea culorii nude este unul dintre principalele motive pentru care femeile aleg sa cumpere articole vestimentare, incaltaminte sau accesorii de aceasta culoare. Un alt motiv consta in faptul ca este o nuanta extrem de permisiva pe care o poti asorta cu succes oricarei tinute, fara teama de a comite o gafa vestimentara. O geanta de piele nude se pliaza oricarui tip de piele, avand un aspect extrem de placut si ingrijit. 

More